Amprente De Cacao

Amprente De Cacao
Thumbprints reteta de cacao ar putea satisface pofta de Sud în jurul valorii de 1 oră și 15 minute. Pentru 8 cenți pe porție, veți obține un desert care servește 36. O porție conține 48 calorii, 1g de proteine, și 2G de grăsime. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. 11 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați unt, sare, făină și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 10%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Rețete similare includ Weight Watchers Coconut Hot Cocoa prietenos pentru a sărbători Ziua Națională de cacao, Cacao-Morcov Tort cu cacao Crumble, și Cacao-Morcov Tort cu cacao Crumble.

Instrucțiuni

1
Bateți făina, 3/4 cană zahăr granulat, pudra de cacao, praful de copt și sarea într-un bol mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar Red Velvet (cum Ar Fi Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Sau După Cum DorițiColorant Alimentar Red Velvet (cum Ar Fi Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Sau După Cum Doriți
Piersicile Proaspete Sau Congelate Tăiate FeliiPiersicile Proaspete Sau Congelate Tăiate Felii
1 Lingură Colorant Alimentar De Catifea Roșie (cum Ar Fi Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Sau După Cum Doriți1 Lingură Colorant Alimentar De Catifea Roșie (cum Ar Fi Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Sau După Cum Doriți
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
(tub Mare)(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
2
Adăugați untul topit și ouăle și amestecați până se combină. Acoperiți și refrigerați aluatul până când este ferm, aproximativ 30 de minute. Preîncălziți cuptorul la 325 de grade F. aliniați 2 foi de copt cu pergament.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)
(Keebler)(Keebler)
Echipamente pe care le vei folosi
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
3
Așezați zahărul cofetarilor și restul de 1/2 cană de zahăr granulat în 2 boluri mici separate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 2 Kiwi Mijlocii, Decojite și FeliateLa 2 Kiwi Mijlocii, Decojite și Feliate
Colorant Alimentar Red Velvet (cum Ar Fi Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Sau După Cum DorițiColorant Alimentar Red Velvet (cum Ar Fi Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Sau După Cum Doriți
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
4
Rolați linguri slabe de aluat în bile; rolați în zahărul granulat și apoi în zahărul cofetarilor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 2 Kiwi Mijlocii, Decojite și FeliateLa 2 Kiwi Mijlocii, Decojite și Feliate
Colorant Alimentar Red Velvet (cum Ar Fi Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Sau După Cum DorițiColorant Alimentar Red Velvet (cum Ar Fi Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Sau După Cum Doriți
Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)
Drajeuri Perle AlbeDrajeuri Perle Albe
5
Așezați 1 inch pe foile de copt pregătite. Aplatizați ușor fiecare bilă cu degetele și faceți o indentare adâncă de 1/2 inci în centre cu degetul mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
6
Plasați alegerea dvs. de umplere a indentării.
7
Coaceți prăjiturile până se umflă și ușor crăpate, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Cană De Unt De Arahide Extra Crocant JIF®1 1/2 Cană De Unt De Arahide Extra Crocant JIF®
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
8
Lăsați să se răcească 3 minute pe foile de copt, apoi transferați pe rafturi pentru a se răci complet.
Echipamente pe care le vei folosi
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
9
Fotografie de Steve Giralt

Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel

Riesling, Sparkling Wine și Zinfandel sunt alegerile mele de top pentru Southern. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu alimentele sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Bully Hill Vineyards Dry Riesling cu un rating de 5 stele din 5 pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 14 dolari pe sticlă.
Bully Hill Podgorii Uscat Riesling
Bully Hill Podgorii Uscat Riesling
DificultateExpert
Gata În1 h, 15 m.
Porții36
Scor De Sănătate0
Bucătăriide sud
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista