Amprente cu unt și gem

Amprente cu unt și gem
Amprentele cu unt și gem durează aproximativ 1 oră și 8 minute de la început până la sfârșit. O porție conține 122 de calorii, 1 g de proteine și 6 g de grăsimi. Pentru 15 cenți per porție, această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 24. Câteva persoane le-a plăcut foarte mult acest desert. 24 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Această rețetă de la Foodnetwork necesită praf de copt, dulceață de căpșuni, boabe de vanilie și sare. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă lacto ovo vegetariană. Ținând cont de toți factorii, această rețetă câștigă un punctaj de 11%, ceea ce nu este atât de spectaculos. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Amprente pentru gem, Amprente pentru gem și Amprente pentru gem.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. Tapetați 2 foi de copt cu hârtie de copt sau covorașe de silicon.
Echipamente pe care le vei folosi
2/3 Cană Zahăr, Plus Mai Mult Pentru Rulat2/3 Cană Zahăr, Plus Mai Mult Pentru Rulat
1/2 Boabe De Vanilie, Seminte Racite Din Pastaie Sau 1/8 Lingurita Pasta De Vanilie Sau 1 Lingurita Extract Pur De Vanilie1/2 Boabe De Vanilie, Seminte Racite Din Pastaie Sau 1/8 Lingurita Pasta De Vanilie Sau 1 Lingurita Extract Pur De Vanilie
Boabe De Vanilie, Semințe Răzuite Din Păstaie Sau 1/8 Linguriță Pastă De Boabe De Vanilie Sau 1 Linguriță Extract Pur De VanilieBoabe De Vanilie, Semințe Răzuite Din Păstaie Sau 1/8 Linguriță Pastă De Boabe De Vanilie Sau 1 Linguriță Extract Pur De Vanilie
2
Se amestecă făina, praful de copt și sarea împreună într-un castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piersicile Proaspete Sau Congelate Tăiate FeliiPiersicile Proaspete Sau Congelate Tăiate Felii
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
(tub Mare)(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
3
Într-un alt bol, bate untul și zahărul cu un mixer de mână până devin pufos, aproximativ 5 minute. Bateți oul și vanilia până se omogenizează. Incorporați încet ingredientele uscate în 2 adaosuri, amestecând doar până când sunt încorporate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Acoperire Cu Bomboane Albe, OpționalAcoperire Cu Bomboane Albe, Opțional
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
(Keebler)(Keebler)
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
4
Scoateți aluatul în bile de 1 inch cu o lingură de prăjitură sau de înghețată și rulați în zahăr.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
1 1/2 Cană De Unt De Arahide Extra Crocant JIF®1 1/2 Cană De Unt De Arahide Extra Crocant JIF®
Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
Drajeuri Perle AlbeDrajeuri Perle Albe
Echipamente pe care le vei folosi
3 Cani Fiecare Serbet De Zmeura, Portocala Si Lime3 Cani Fiecare Serbet De Zmeura, Portocala Si Lime
5
Puneți la o distanță de aproximativ 2 inci pe foile de copt pregătite. Apăsați o amprentă în centrul fiecărei bile, la aproximativ 1/2 inch adâncime. Umpleți fiecare adâncitură cu aproximativ 3/4 linguriță gem.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GemGem
Echipamente pe care le vei folosi
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
6
Coaceți fursecurile până când marginile devin aurii, aproximativ 15 minute. (Pentru o culoare uniformă, rotiți tigăile de sus în jos la jumătatea coacerii.) Răciți fursecurile pe foile de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Cană De Unt De Arahide Extra Crocant JIF®1 1/2 Cană De Unt De Arahide Extra Crocant JIF®
Echipamente pe care le vei folosi
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
7
Servi.
8
Păstrați fursecurile într-un recipient bine închis timp de până la 5 zile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Cană De Unt De Arahide Extra Crocant JIF®1 1/2 Cană De Unt De Arahide Extra Crocant JIF®

Vin recomandat: Cremă Sherry, Madeira, Prosecco, Port, Moscato Dasti

Cremă Sherry, Madeira și Prosecco sunt alegerile mele de top pentru Cookie-ul cu amprentă. O regulă comună de asociere a vinurilor este să vă asigurați că vinul este mai dulce decât mâncarea. Deserturile delicate se potrivesc bine cu Moscato d'Asti, deserturile cu nuci cu crema de sherry, iar deserturile cu caramel sau ciocolata se potrivesc bine cu porto. NV Solera Cream Sherry cu un rating de 4,5 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
NV Solera Cremă Sherry
NV Solera Cremă Sherry
Solera Crem Sherry are o nuanță de chihlimbar strălucitor și o nuanță profundă de cupru. Cu arome de butterscotch și nuci pecan, aromele de nuci sărate dulci și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un gust rotunjit, luxuriant, moderat corpolent, cu un final lung și aromat.
DificultateExpert
Gata În1 h, 8 m.
Porții24
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista