Amestec-verdeață și supă de cârnați cu găluște din făină de porumb

Amestec-verdeață și supă de cârnați cu găluște din făină de porumb
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați verdeață mixtă și supă de cârnați cu găluște din făină de porumb. Această rețetă face 6 porții cu 661 calorii, 29G de proteine, și 33g de grăsime fiecare. Pentru $2.97 pe portie, această rețetă acoperă 33% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 80 de gurmanzi și bucătari. Un amestec de sos de piper, lapte, frunze de dafin turcești și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma ceapa, puteți urma acest fel principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 87%. Acest scor este spectaculos. Încercați Supă de cârnați și spanac cu aragaz lent cu găluște din făină de porumb, Verdeață de nap cu găluște din făină de porumb, și Verdeață la foc mic cu găluște din făină de porumb pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Tapetați foaia de copt cu ramă cu folie de plastic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
Folie De PlasticFolie De Plastic
2
Bateți primele 5 ingrediente într-un castron mediu. Se amestecă laptele și untul, apoi ceapa verde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa VerdeCeapa Verde
UntUnt
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
3
Lăsați să stea cel puțin 1 oră și până la 2 ore. Folosind mâinile ude, formați amestecul, câte 1 lingură, în 18 găluște, aranjând pe foaie. Faceți înainte: se poate face cu 1 zi înainte. Acoperi; rece.
1
Încălziți uleiul în oală mare la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Adăugați ceapa, usturoiul, frunzele de dafin și cimbru. Saut până când ceapa este fragedă, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De DafinFrunze De Dafin
UsturoiUsturoi
CeapăCeapă
CimbruCimbru
3
Adăugați cârnați; saut până când grăsimea se face, 3 până la 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CârnațiCârnați
4
Adăugați bulion, roșii cu suc, sos fierbinte și ienibahar; aduceți la foc mic, amestecând ocazional. Faceți înainte: se poate face cu 1 zi înainte. Se răcește descoperit până la rece, apoi se acoperă și se menține răcit. Reveniți la foc mic înainte de a continua.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii în SucRoșii în Suc
Sos FierbinteSos Fierbinte
IenibaharIenibahar
BulionBulion
5
Adăugați verdeață în supa care fierbe. Gatiti verdele descoperit 10 minute, amestecand ocazional. Picătură în găluște. Acoperiți; reduceți căldura la minim. Fierbeți până când găluștele sunt fragede și fierte, 20 până la 25 de minute. Condimentează supa cu sare și piper. Supă de oală și găluște în castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
VerziiVerzii
SupăSupă
Echipamente pe care le vei folosi
PolonicPolonic
BolBol
DificultateExpert
Gata În1 h
Porții6
Scor De Sănătate29
Revista