Amestec de Popcorn dulce și sărat
Amestecul de Popcorn dulce și sărat este un fără gluten și vegetarian hor d ' oeuvre. Această rețetă face 10 porții cu 813 calorii, 17g de proteine, și 26g de grăsime fiecare. Pentru $1.48 pe portie, această rețetă acoperă 18% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de mazăre wasabi, sirop de porumb, floricele și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 44%. Acest scor este solid. Încercați Popcorn dulce și sărat, Popcorn Dulce Și Sărat, și Popcorn dulce și sărat pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 225 grade F. Înveliți 2 foi de copt cu spray de gătit. Aruncați floricele, biscuiții de orez, arahidele, semințele de susan și mazărea wasabi într-un castron mare.
Combinați zahărul brun, siropul de porumb, untul și sarea într-o cratiță cu fund greu la foc mediu-mare. Aduceți la fierbere, amestecând constant, apoi gătiți, amestecând, până se îngroașă, încă aproximativ 1 minut.
Scoateți din căldură. Amestecați cu grijă vanilia și bicarbonatul de sodiu (caramelul va balona).
Se toarnă caramelul fierbinte peste amestecul de floricele și se amestecă cu o lingură de metal. (Nu vă faceți griji dacă caramelul este prea gros pentru a acoperi amestecul; se va topi la cuptor.)
Se întinde pe foile de copt pregătite; coaceți, amestecând la fiecare 15 minute, până la acoperirea uniformă, de la 45 de minute la 1 oră.
Lasă să se răcească complet. Se rupe în bucăți și se păstrează într-un recipient etanș până la 2 săptămâni.