Amestec de nuci de miere dulce și picant, fără Gluten, Chex rece

Fără Gluten dulce și picant miere nuci Chex amestec de fără lactate și vegetarian garnitură. O porție conține 127 calorii, 4G de proteine, și 4G de grăsime. Pentru 31 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați piper măcinat, apă caldă, chimen măcinat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 66%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Cartofi dulci Chipotle la cuptor și dovlecei (vegani, fără gluten) cu muștar picant de miere de casă (fără gluten cu opțiune vegană), Baton de granola cu unt de migdale moale și masticabil fără Gluten PLUS un cadou de fulgi de ovăz Chex fără Gluten, și Reflecții și s pentru cea mai bună Ziua Recunoștinței fără Gluten {sos picant de miere de afine}.
Instrucțiuni
Într-un castron mare cu microunde, amestecați cerealele, arahidele și nucile de floarea soarelui; pus deoparte.
Într-un castron mic, amestecați miere și apă caldă. Se amestecă sare, chimen și piper roșu până se omogenizează.
Se toarnă peste amestecul de cereale, amestecând până se acoperă uniform.
Cuptorul cu microunde neacoperit la 3 minute, amestecând în fiecare minut. Se amestecă stafidele. Cuptor cu microunde cu 1 minut mai mult.
Se întinde pe hârtie cerată sau folie pentru a se răci. A se păstra într-un recipient etanș.