Amestec De Gustări De Afine
Nevoie de o hor d ' oeuvre fără gluten și vegan? Amestecul de gustări cu afine ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Această rețetă servește 1 și costă 5,16 USD pe porție. O porție conține 1209 calorii, 44G de proteine, și 85g de grăsime. Un amestec de migdale, ghimbir confiat, afine și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă de la Recipezaar are 1 fani. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare din sud. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. În general, această rețetă câștigă o scor super spoonacular de 84%. Încercați Amestec De Gustări De Afine, Snack Baruri Cu Afine, și Tort De Gustare Cu Afine pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 * F.
Întindeți migdalele și nucile pe o foaie de copt.
Coaceți 6 minute, amestecați și coaceți 4 minute mai mult.Când este suficient de rece pentru a fi manipulat, tăiați migdalele în jumătate crosswise.In într-un castron, combinați nuci prăjite, nuci de soia, afine și ghimbir. Bucurați-vă!
Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel
Riesling, vin spumant și Zinfandel sunt alegerile mele de top pentru Southern. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu mâncarea sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Ai putea încerca Schloss Vollrads Riesling Spatlese. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4 stele din 5 și un preț de aproximativ 29 de dolari pe sticlă.
![Schloss Vollrads Riesling Spatlese]()
Schloss Vollrads Riesling Spatlese
Spatlese dulce natural clasic, cu aciditate plăcută și zahăr rezidual natural elegant. Recoltarea selectivă, prelucrarea blândă a mustului, clarificarea sistematică, fermentarea lentă și finisarea atentă sunt elementele de bază pentru Riesling-ul acestui Vollrads tradițional.Acest vin se asortează perfect cu bucătăria asiatică datorită armoniei dulceaței și acidității. De asemenea, combinații de gusturi interesante pot fi obținute prin asocierea brânzei cu vene albastre sau a unui desert de fructe.