Amestec de fructe de padure in vin de la Rossimbrox cu Mascarpone de miere / o supa de fructe de vara
Pentru $1.89 pe portie, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 214 calorii, 3G de proteine, și 9g de grăsime. Această rețetă servește 6. Mai mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1056 ar spune că a lovit locul. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Dacă aveți la îndemână g zahăr, ml vin rossimbrox, g brânză mascarpone și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 51%. Acest scor este bun. Încercați Boabe mixte cu Mascarpone de arțar de miere, Fructe de padure mixte cu crema Mascarpone-Limoncello, și Rosemarie ' s Easy Six Ingredient fruit Cobbler cu fructe de padure mixte pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se ia de pe foc și se lasă să se răcească ușor.
Așezați fructele într-un castron mare și turnați ușor amestecul de vin. Acoperiți și refrigerați până cold.In un castron separat, combinați mascarpone și miere.
Adăugați laptele și amestecați până bine combined.To serviți, fructe de pădure cu vin în pahare de vin, boluri de desert sau chiar cești de ceai.Dollop mascarpone peste fructe, și se servește imediat.