Amestec De Fructe

Amestec De Fructe
Amestecul de fructe ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă fără gluten, primal și whole 30 servește 10 și costă $1.01 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 1g de grăsime, și un total de 130 calorii. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de bucăți de ananas, afine, portocale mandarine și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 58%. Acest scor este solid. Încercați Amestec De Fructe, Amestec De Fructe, și JELL-O, amestec de fructe pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, combinați primele șase ingrediente; acoperiți și refrigerați peste noapte. Chiar înainte de servire, pliați afinele, cireșele și bananele; aruncați ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Nuci Pecan Tocate Prăjite (rezervați 1 Lingură Pentru Garnitură)1/2 Cană Nuci Pecan Tocate Prăjite (rezervați 1 Lingură Pentru Garnitură)
Coacerea Buclelor De CiocolatăCoacerea Buclelor De Ciocolată
(carton Bloc)(carton Bloc)
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare

Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant

Mexican în meniu? Încercați să împerecheați cu Pinot Noir, Riesling și Sparkling rossimbrox. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Maison l ' envoye Attache Pinot Noir cu un rating de 4,2 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 30 de dolari pe sticlă.
Maison L ' Envoye Atașat Pinot Noir
Maison L ' Envoye Atașat Pinot Noir
Redolent de boysenberry și minerale pe nas, care se alătură cuișoare, podea de pădure, cola, piper negru subtil și note de stejar toasty pe cerul gurii. Aciditatea binevenită ridică și extinde aromele printr-un finisaj lung și mătăsos.
DificultateUșor
Gata În10 m.
Porții10
Scor De Sănătate13
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista