Amestec De Condimente Înnegrite

Amestec De Condimente Înnegrite
Amestecul de condimente înnegrit este un fără gluten, primar și întreg 30 rețetă cu 4 porții. O porție conține 28 calorii, 1g de proteine, și 1g de grăsime. Pentru 55 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Un amestec de piper cayenne, busuioc, boia de ardei și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult această marinată. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 79%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Amestec De Condimente Sazon De Casă, Amestec de condimente înnegrite și pește înnegrit, și Amestec De Condimente De Fermă De Casă (Fără Lactate + Paleo).

Instrucțiuni

1
Combinați boiaua, pudra de usturoi, pudra de ceapă, cimbru, piper negru, piper cayenne, busuioc și oregano într-un castron până se amestecă uniform. A se păstra într-un recipient etanș într-un loc răcoros și uscat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei IuteArdei Iute
Praf De UsturoiPraf De Usturoi
Piper NegruPiper Negru
Praf De CeapăPraf De Ceapă
Conserve) Supă De Pui Cu Conținut Scăzut De SodiuConserve) Supă De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
Salata Romana, Rosii Feliate Si Ceapa Rosie Feliata, Pentru ToppingSalata Romana, Rosii Feliate Si Ceapa Rosie Feliata, Pentru Topping
BusuiocBusuioc
CimbruCimbru
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol

Echipamente

DificultateUșor
Gata În5 m.
Porții4
Scor De Sănătate29
Revista