Amestec De Ciocolată Caldă Cu Vanilie

Amestec De Ciocolată Caldă Cu Vanilie
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de băuturi, așa că încercați amestecul de ciocolată caldă cu vanilie. Această rețetă face 32 de porții cu 268 calorii, 3G de proteine, și 11g de grăsime fiecare. Pentru 79 cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați pudră de cacao, ciocolată cu lapte, ciocolată semidulce și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și prietenos cu fodmap dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Ciocolată caldă și oale de cremă de Marshmallow prăjite, Cremă de unt de fasole de vanilie, Mousse de ciocolată albă de fasole de vanilie și sirop de vanilie pentru tort de nuntă, și Cupcakes cu fasole de vanilie umplute cu cremă de ciocolată cu glazură de fasole de vanilie.

Instrucțiuni

1
Așezați zahărul într-un castron mare. Împărțiți jumătate de fasole de vanilie pe lungime, răzuiți semințele în zahăr și adăugați păstăi. Lucrați semințele cu degetele. Acoperiți perfect cu folie de plastic și lăsați să stea peste noapte la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole De VanilieFasole De Vanilie
SemințeSemințe
ZahărZahăr
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
BolBol
2
În robotul de bucătărie echipat cu lamă metalică, procesați ciocolata semidulce și ciocolata cu lapte până la măcinat fin, folosind impulsuri de 4 secunde. (Procesați în două loturi, dacă este necesar.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolată SemidulceCiocolată Semidulce
Ciocolata Cu LapteCiocolata Cu Lapte
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
3
Scoateți păstăia din zahăr.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ZahărZahăr
4
Adăugați ciocolată măcinată și pudră de cacao în zahăr și bateți pentru a amesteca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pudră De CacaoPudră De Cacao
CiocolataCiocolata
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
5
Păstrați amestecul etanș la temperatura camerei timp de până la șase luni.
1
Pentru fiecare porție, încălziți 8 uncii de lapte într-o cratiță mică la foc mediu până la opărire (sau cuptor cu microunde 2 1/2 minute la putere maximă).
Ingrediente de care veți avea nevoie
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor Cu MicroundeCuptor Cu Microunde
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Bateți în amestec de 1/4 până la 1/3 cană.
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
3
Se servește cu frișcă ușor neîndulcită sau marshmallows.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FrișcăFrișcă
BezeleBezele
1
* Păstrați cealaltă jumătate a boabelor de vanilie pentru o altă utilizare, cum ar fi un al doilea lot de zahăr vanilat, care se păstrează la nesfârșit și poate fi folosit la coacere, cafea sau pur și simplu pentru a presăra fructe sau vafe.* Cacao de proces olandez a fost tratată cu o soluție alcalină, care îi conferă o culoare mai închisă și o aromă mai puțin amară și o face să se dizolve mai ușor. Droste este un brand bun.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pudră De Cacao Prelucrată OlandezăPudră De Cacao Prelucrată Olandeză
Zahăr VanilatZahăr Vanilat
Fasole De VanilieFasole De Vanilie
CafeaCafea
FructeFructe
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții32
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista