Amestec De Bază De Fasole-Supă
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați amestecul de bază de fasole-supă. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 904 calorii, 63G de proteine, și 10g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6 și costă 1,56 USD pe porție. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați piper, fasole, busuioc și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 89%, acest fel de mâncare este spectaculos. Încercați Supă de bază de șuncă și fasole, Supă De Pui De Bază, și Supă De Pui De Bază pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pentru a pregăti amestecul de fasole uscată, combinați primele 5 ingrediente într-un castron mare. Împărțiți amestecul de fasole în 5 porții egale (aproximativ 2 1/2 căni fiecare) și puneți-le în recipiente etanșe.
Pentru a pregăti amestecul de condimente, combinați sarea și următoarele 6 Ingrediente (sare prin frunze de dafin) într-un castron. Împărțiți amestecul de condimente în 5 porții egale.
Așezați în recipiente mici etanșe.
Pentru a pregăti supa, sortați și spălați 1 porție de amestec de fasole uscată și puneți-o într-un cuptor olandez mare. Acoperiți cu apă la 2 inci deasupra fasolei; acoperiți și lăsați să stea 8 ore.
Combinați amestecul de fasole scurs, 8 căni de apă și cârligul de șuncă într-un cuptor olandez mare; aduceți la fierbere.
Adăugați 1 pachet amestec de condimente, ceapă și roșii. Acoperiți, reduceți căldura și fierbeți 2 ore. Descoperi; gatiti 1 ora. Aruncați frunza de dafin.
Scoateți cârligul de șuncă din supă.
Scoateți carnea din os; tăiați carnea cu 2 furculițe. Întoarceți carnea în supă.