Amestec De Bază De Fasole-Supă

Amestec De Bază De Fasole-Supă
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați amestecul de bază de fasole-supă. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 904 calorii, 63G de proteine, și 10g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6 și costă 1,56 USD pe porție. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați piper, fasole, busuioc și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 89%, acest fel de mâncare este spectaculos. Încercați Supă de bază de șuncă și fasole, Supă De Pui De Bază, și Supă De Pui De Bază pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pentru a pregăti amestecul de fasole uscată, combinați primele 5 ingrediente într-un castron mare. Împărțiți amestecul de fasole în 5 porții egale (aproximativ 2 1/2 căni fiecare) și puneți-le în recipiente etanșe.
Echipamente pe care le vei folosi
Răsuciți Funii De Lemn DulceRăsuciți Funii De Lemn Dulce
2
Pentru a pregăti amestecul de condimente, combinați sarea și următoarele 6 Ingrediente (sare prin frunze de dafin) într-un castron. Împărțiți amestecul de condimente în 5 porții egale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Unt, Topit3 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Unt, Topit
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor, Pentru ServirePâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor, Pentru Servire
(tub Mare)(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
Răsuciți Funii De Lemn DulceRăsuciți Funii De Lemn Dulce
3
Așezați în recipiente mici etanșe.
4
Pentru a pregăti supa, sortați și spălați 1 porție de amestec de fasole uscată și puneți-o într-un cuptor olandez mare. Acoperiți cu apă la 2 inci deasupra fasolei; acoperiți și lăsați să stea 8 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Otet De Mere Sau Sos Iute, Pentru ServireOtet De Mere Sau Sos Iute, Pentru Servire
1 Cerc De Tort De Carton (6 Inchi)1 Cerc De Tort De Carton (6 Inchi)
Pepperoncini Felii La BorcanPepperoncini Felii La Borcan
Echipamente pe care le vei folosi
1 Kilogram Pulpe De Pui1 Kilogram Pulpe De Pui
5
Scurgere.
6
Combinați amestecul de fasole scurs, 8 căni de apă și cârligul de șuncă într-un cuptor olandez mare; aduceți la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (10 Uncii) Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, Scursă1 Pachet (10 Uncii) Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, Scursă
1 Cerc De Tort De Carton (6 Inchi)1 Cerc De Tort De Carton (6 Inchi)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Kilogram Pulpe De Pui1 Kilogram Pulpe De Pui
7
Adăugați 1 pachet amestec de condimente, ceapă și roșii. Acoperiți, reduceți căldura și fierbeți 2 ore. Descoperi; gatiti 1 ora. Aruncați frunza de dafin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor, Pentru ServirePâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor, Pentru Servire
3 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Unt, Topit3 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Unt, Topit
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 InchBoccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
8
Scoateți cârligul de șuncă din supă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (10 Uncii) Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, Scursă1 Pachet (10 Uncii) Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, Scursă
Pepperoncini Felii La BorcanPepperoncini Felii La Borcan
9
Scoateți carnea din os; tăiați carnea cu 2 furculițe. Întoarceți carnea în supă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini Felii La BorcanPepperoncini Felii La Borcan
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate100
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista