Ambrosia Fleac
Ambrosia fleac este un fără gluten rețetă cu 14 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 29G de grăsime, și un total de 377 calorii. Pentru 67 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de lapte, tort de nucă de cocos de ananas auriu, topping bătut și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare scoțiană. Acesta este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 30%, ceea ce este destul de rău. Încercați Cum sa faci un fleac | italian de Crăciun fleac, Ambrosia, și Ambrosia pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați primele 4 ingrediente într-un castron mare; bateți la viteză mică a unui mixer electric 2 minute sau până se îngroașă.
Lingurați o treime din budincă într-un castron de 3 litri.
Tăiați tortul de nucă de cocos pe jumătate pe lungime.
Tăiați jumătățile de tort transversal în felii de 1/2". Aranjați o treime din feliile de tort într-un singur strat peste budincă. Aranjați o treime din segmentele portocalii mandarine peste tort. Aranjați jumătate din feliile de tort rămase peste segmente portocalii.
Acoperiți tortul cu jumătate din budinca rămasă; acoperiți cu feliile de tort rămase și jumătate din segmentele portocalii rămase. Se acoperă cu budinca rămasă și segmentele portocalii. Mound biciuit topping peste fleac.
Garnisiți, dacă doriți. Acoperiți și răciți câteva ore.