Amatriciana

Amatriciana
Amatriciana ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru farfurie. Pentru 74 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 14% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 14g de proteine, 8g de grăsime, și un total de 390 calorii. Dacă aveți fulgi de piper, parmezan, paste linguine și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Este adus la tine de Toțiretete. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 47%. Încercați Amatriciana, Bucatini all ' Amatriciana, și Pastan All ' Amatriciana pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Gatiti slanina taiata cubulete intr-o cratita mare la foc mediu pana cand este crocanta, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
2
Scurgeți toate, cu excepția a 2 linguri de picături din tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
3
Adăugați ceapa și gătiți la foc mediu aproximativ 3 minute. Se amestecă usturoiul și fulgii de ardei roșu; gatiti 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru StropireUlei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
4
Adăugați roșii conservate, nedesenate; se fierbe 10 minute, rupând roșiile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Conserve De RoșiiConserve De Roșii
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 InchBoccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
5
Între timp, gătiți pastele într-o oală mare de 4 litri care fierbe apă sărată până la al dente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
6
Scurgere.
7
Se amestecă busuiocul în sos, apoi se aruncă cu paste fierte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste FiertePaste Fierte
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
8
Se servește cu parmezan ras.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan RasParmezan Ras
DificultateMediu
Gata În35 m.
Porții6
Scor De Sănătate10
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista