Alune fierte de Southern Cajun

Alune fierte de Southern Cajun
Alunele fierte Southern Cajun durează aproximativ 4 ore și 20 de minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 40 g de proteine, 75 g de grăsimi și un total de 869 de calorii. Această rețetă servește 15. Pentru 1,14 USD per porție, această rețetă acoperă 37% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este tipică bucătăriei sudice. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Un amestec de alune, murături cu mărar, ardei jalapeno și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Doar câțiva oameni le-a plăcut foarte mult acest aperitiv. Vă este adus de Allrecipes. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten, fără lactate, paleolitică și lacto ovo vegetariană. În general, această rețetă câștigă un scor spectaculos de 84%. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Arahide fierte, Arahide fierte chinezești și Arahide fierte chinezești.

Instrucțiuni

1
Puneți arahide, sarea, murăturile cu saramură, jalapenos și crabii fiert într-o oală mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crab Se Fierbe CondimenteCrab Se Fierbe Condimente
12 Ardei Jalapeno (aproximativ 3 Inci Fiecare)12 Ardei Jalapeno (aproximativ 3 Inci Fiecare)
1 Pachet (8 Uncii) De Biscuiți Cu Ceai (cum Ar Fi Biscuiții Marie)1 Pachet (8 Uncii) De Biscuiți Cu Ceai (cum Ar Fi Biscuiții Marie)
Salată Verde Cu Frunze Roșii, Tăiată în Bucăți De 2 InciSalată Verde Cu Frunze Roșii, Tăiată în Bucăți De 2 Inci
1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati
1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi
Echipamente pe care le vei folosi
6 Uncii Friptură De Vită Feliată, Tăiată în Fâșii6 Uncii Friptură De Vită Feliată, Tăiată în Fâșii
2
Se toarnă apă pentru a acoperi alunele; se amestecă pentru a se combina. Aduceți la fierbere la foc mediu-mare și gătiți până se înmoaie, cel puțin 4 ore, adăugând apă după cum este necesar pentru a menține alunele acoperite. Scoateți alunele din oală cu o lingură cu fantă și serviți fierbinți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (8 Uncii) De Biscuiți Cu Ceai (cum Ar Fi Biscuiții Marie)1 Pachet (8 Uncii) De Biscuiți Cu Ceai (cum Ar Fi Biscuiții Marie)
1 Lingurita De Sare Afumata Hickory1 Lingurita De Sare Afumata Hickory
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
6 Uncii Friptură De Vită Feliată, Tăiată în Fâșii6 Uncii Friptură De Vită Feliată, Tăiată în Fâșii

Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant

Vinul spumant și spumosul rosé sunt alegeri excelente pentru alunele fierte. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu mâncarea și completează o varietate de arome. Perrier-Jouet Grand Brut cu un rating de 4,3 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 57 de dolari pe sticlă.
Perrier-Jouet Grand Brut
Perrier-Jouet Grand Brut
Prospețimea și vivacitatea izbitoare a aromelor florale și fructate (fructe galbene și fructe proaspete) prind rădăcini, înainte de a lăsa loc unor note subtile de vanilie și unt, dând vinului un caracter fructat și consistent. Notele de prune cireșe, lămâie și portocală bergamotă apar mai întâi, apoi fac loc florilor pomilor fructiferi, precum teiul și caprifoiul. Acestea sunt urmate de note de unt, prajituri madeleine si zahar vanilat. Note persistente de grapefruit, piersici albe, pere verzi, meri si alune verzi completeaza gustul.
DificultateExpert
Gata În4 hrs, 20 m.
Porții15
Scor De Sănătate59
Revista