Această rețetă face 16 porții cu 399 calorii, 6g de proteine, și 33g de grăsime fiecare. Pentru 69 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Mergeți la magazin și ridicați frișcă grea, alune măcinate suplimentare, zahăr pentru cofetari și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 14%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Tort De Marmură De Alune Mocha Cu Ganache De Smântână Mocha, Mocha Torte, și Mocha Nut Torte.
Instrucțiuni
1
Într-un castron mare, bateți albușurile de ou până se spumează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De Verjuic
2
Adăugați cremă de tartru; bateți până se formează vârfuri moi. Adăugați treptat zahăr, 1 lingură la un moment dat, bătând până când zahărul este dizolvat și se formează vârfuri rigide.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide
2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite
3
Combinați alunele și făina; pliați în aluat, 1/4 cană la un moment dat. Lingură în două unse 9-in. Tigăi rotunde de copt căptușite cu hârtie cerată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlete De Miel, Cu Oase Franțuzești
Bomboane Salvatoare
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
4
Coaceți la 300 de minute timp de 25-30 de minute sau până când tortul se întoarce când este ușor atins. Se răcește timp de 10 minute înainte de a scoate din tigăi la rafturi de sârmă.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
5
Într-o cratiță grea mică, combinați ingredientele ganache; gătiți și amestecați la foc mic până când ciocolata și untul se topesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
Căpșuni La Picior
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
6
Scoateți din căldură. Puneți cratița în gheață; se amestecă timp de 3-4 minute sau până se îngroașă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vermut Stropitor
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
7
Se scoate din gheață și se lasă deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vermut Stropitor
8
Pentru cremă de unt, combinați zahărul și apa într-o cratiță mare. Aduceți la fierbere; gatiti la foc mediu-mare pana cand zaharul este dizolvat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
9
Scoateți din căldură.
10
Adăugați o cantitate mică de amestec fierbinte la gălbenușurile de ou; întoarceți-le pe toate în tigaie. Gatiti si amestecati 2 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolată Rasă, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
11
Se ia de pe foc; se amestecă vanilia. Se răcește la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căpșuni La Picior
12
Într-un castron mare, untul de cremă până la pufos. Bateți treptat în amestecul de zahăr gătit. Bateți zahărul cofetarilor până se omogenizează. Dacă este necesar, dați-l la frigider până când crema de unt atinge consistența de răspândire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulou Cu Fructe Galben
Căpșuni La Picior
1 Bucată (25-30 Cm) De Căpșuni, Fruct La Metru
2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De Verjuic
13
Așezați un strat de tort pe o farfurie de servire.
14
Răspândiți cu jumătate de ganache până la 1/4 in. de margini. Se acoperă cu al doilea strat de tort și ganache rămas. Congelați timp de 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele
15
Întindeți alunele în părțile laterale ale tortului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlete De Miel, Cu Oase Franțuzești
9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele
16
Garnisiți cu alune întregi și frunze de ciocolată. La frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)