Alun Mocha Torte

Alun Mocha Torte
Această rețetă face 16 porții cu 399 calorii, 6g de proteine, și 33g de grăsime fiecare. Pentru 69 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Mergeți la magazin și ridicați frișcă grea, alune măcinate suplimentare, zahăr pentru cofetari și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 14%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Tort De Marmură De Alune Mocha Cu Ganache De Smântână Mocha, Mocha Torte, și Mocha Nut Torte.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, bateți albușurile de ou până se spumează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, OpționalÎnghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Adăugați cremă de tartru; bateți până se formează vârfuri moi. Adăugați treptat zahăr, 1 lingură la un moment dat, bătând până când zahărul este dizolvat și se formează vârfuri rigide.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Prăjituri Cu Unt De ArahideAluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
3
Combinați alunele și făina; pliați în aluat, 1/4 cană la un moment dat. Lingură în două unse 9-in. Tigăi rotunde de copt căptușite cu hârtie cerată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlete De Miel, Cu Oase FranțuzeștiCotlete De Miel, Cu Oase Franțuzești
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®Amestec De Zahăr Brun Splenda®
4
Coaceți la 300 de minute timp de 25-30 de minute sau până când tortul se întoarce când este ușor atins. Se răcește timp de 10 minute înainte de a scoate din tigăi la rafturi de sârmă.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
5
Într-o cratiță grea mică, combinați ingredientele ganache; gătiți și amestecați la foc mic până când ciocolata și untul se topesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
6
Scoateți din căldură. Puneți cratița în gheață; se amestecă timp de 3-4 minute sau până se îngroașă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vermut StropitorVermut Stropitor
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
7
Se scoate din gheață și se lasă deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vermut StropitorVermut Stropitor
8
Pentru cremă de unt, combinați zahărul și apa într-o cratiță mare. Aduceți la fierbere; gatiti la foc mediu-mare pana cand zaharul este dizolvat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
9
Scoateți din căldură.
10
Adăugați o cantitate mică de amestec fierbinte la gălbenușurile de ou; întoarceți-le pe toate în tigaie. Gatiti si amestecati 2 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
11
Se ia de pe foc; se amestecă vanilia. Se răcește la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi Asortați și Mini Biscuiți în Formă De Ursuleț De Miere, OpționalStropi Asortați și Mini Biscuiți în Formă De Ursuleț De Miere, Opțional
12
Într-un castron mare, untul de cremă până la pufos. Bateți treptat în amestecul de zahăr gătit. Bateți zahărul cofetarilor până se omogenizează. Dacă este necesar, dați-l la frigider până când crema de unt atinge consistența de răspândire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulou Cu Fructe GalbenRulou Cu Fructe Galben
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Napolitane Miniaturale Cu VanilieNapolitane Miniaturale Cu Vanilie
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
13
Așezați un strat de tort pe o farfurie de servire.
14
Răspândiți cu jumătate de ganache până la 1/4 in. de margini. Se acoperă cu al doilea strat de tort și ganache rămas. Congelați timp de 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
15
Întindeți alunele în părțile laterale ale tortului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlete De Miel, Cu Oase FranțuzeștiCotlete De Miel, Cu Oase Franțuzești
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
16
Garnisiți cu alune întregi și frunze de ciocolată. La frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
Cotlete De Miel, Cu Oase FranțuzeștiCotlete De Miel, Cu Oase Franțuzești
DificultateExpert
Gata În1 h, 10 m.
Porții16
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista