Aluat Ușor De Pâine Plată
Aluatul ușor de pâine plată ar putea fi doar pâinea pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 515 calorii, 12g de proteine, și 17g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4 și costă 48 de cenți pe porție. 32 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, făină, miere și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 90%. Acest scor este excelent. Rețete similare includ Aluat Ușor De Pizza + Pâine Plată Cu Brânză, Aluat De Pâine Plată, și Pâine plată ușoară cu fasole și brânză.
Instrucțiuni
În vasul unui mixer de stand se dizolvă drojdia și zahărul în 1 cană de lapte cald sau apă. Se lasă deoparte până se spumează, aproximativ 10 minute.
Adăugați în castron aproximativ 2 căni de făină, sare, cupă de ulei de măsline și miere. Montați mixerul cu un cârlig de aluat. Rulați mașina la foc mic, după un minut sau cam așa, presărați încet restul de făină. Urmăriți aluatul pentru următoarele câteva minute driblând în cantități mici de apă, dacă este necesar, pentru a menține aluatul elastic. Aluatul ar trebui să înceapă să arate foarte neted, trăgându-se curat de părțile laterale și de fundul vasului după aproximativ 10 minute. Dacă acest lucru nu se întâmplă, adăugați câteva linguri de făină și continuați să rulați mașina până când se întâmplă.
Transferați aluatul într-un castron care a fost uns cu puțin ulei de măsline. Acoperiți vasul cu plastic și lăsați să se odihnească într-un loc cald (aproximativ 75 de grade F este ideal) până la dublarea dimensiunii, aproximativ 1 oră.Aluatul se va păstra, la frigider, în această etapă timp de 24 de ore.
Lăsați-l să revină la temperatura camerei înainte de utilizare.