Aluat pentru plăcintă extra-mare cu crustă dublă
Aluatul pentru plăcintă extra mare cu crustă dublă ar putea fi o rețetă bună pentru a-ți extinde repertoriul de cruste. Această rețetă este pentru 10 persoane și costă 21 de cenți per porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 306 calorii , 4 g de proteine și 21 g de grăsimi per porție. O persoană a considerat această rețetă delicioasă și sățioasă. Este oferită de Taste of Home. Mergi la magazin și cumpără făină, sare, grăsime vegetală și alte câteva lucruri pentru a o prepara astăzi. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute . Cu un scor de 29% , acest fel de mâncare nu este chiar atât de excelent. Rețete similare includ chiftele extra mari de casă cu paste , plăcintă cu dovleac și șifon și crustă dublă de ciocolată și plăcintă cu vită cu curry în crustă de aluat cu pătrunjel .
Instrucțiuni
Într-un bol, combinați făina și sarea; încorporați grăsimea vegetală până se face sfărâmicioasă. Adăugați treptat apa, amestecând cu o furculiță până când aluatul formează o bilă. Împărțiți aluatul în jumătate, astfel încât o bilă să fie puțin mai mare decât cealaltă.
Întindeți o bilă mai mare pentru a se potrivi într-o formă de plăcintă de 29 cm până la 30 cm.
Transferați aluatul pe o tavă de plăcintă; tăiați la egalitate cu marginea tavei.
Turnați umplutura dorită în crustă.
Întindeți a doua bilă; tăiați fante în aluat. Așezați peste umplutură. Tăiați aluatul la 2,5 cm dincolo de marginea formei de plăcintă. Îndoiți crusta de sus peste crusta de jos. Ondulați marginile.
Coaceți conform instrucțiunilor rețetei.