Aluat De Tort De Catifea Roșie Cu Ciocolată
Ciocolata-roșu catifea tort aluat ar putea fi doar desert pe care il cautati. Această rețetă servește 15 și costă 1,06 USD pe porție. O porție conține 387 calorii, 5g de proteine, și 17g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână bicarbonat de sodiu, zahăr, extract de vanillan și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 15 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 20%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare includ Rulou De Tort Din Catifea Roșie, Înghețată Cu Tort De Catifea Roșie, și Milkshake-Uri Cu Tort De Catifea Roșie.
Instrucțiuni
Bateți untul la viteză medie cu un mixer electric până devine cremos. Adăugați treptat zahărul, bătând până devine ușor și pufos.
Adăugați ouă, câte 1, bătând doar până se amestecă după fiecare adăugare.
Se amestecă împreună făina, cacao și bicarbonatul de sodiu.
Se adaugă în amestecul de unt alternativ cu smântână, bătând la viteză mică doar până se amestecă, începând și terminând cu amestecul de făină. Se amestecă vanilia; se amestecă colorantul alimentar roșu. Utilizați aluatul imediat, urmând instrucțiunile de coacere pentru tortul dorit în" Alegeți o tigaie " de mai jos.
Alegeți o tigaie: aluatul de tort de catifea roșie cu ciocolată poate fi copt în multe forme și dimensiuni diferite-folosiți doar aceste perioade ca ghid și asigurați-vă că vă ungeți și făinați tigăile. Cu Tigăi și forme de brioșe mai mici, am găsit mai ușor să folosim un spray de gătit cu legume cu făină. Verificați coacerea la intervalul minim de timp, continuând să coaceți până când o culegere de lemn introdusă în centru iese curată. Variațiile cu fructe și nuci adăugate vor necesita timpul maxim și vor produce mai multe mini prăjituri.
Coaceți la 325 în 1 tigaie cu tub (12 cani) timp de 1 oră și 15 minute până la 1 oră și 30 de minute.
Coaceți la 325 în tigăi de pâine de 3 (8 x 4 inci) timp de 55 până la 65 de minute.
Coaceți la 325 în tigăi de pâine de 7 până la 9 (5 - x 3-inch) timp de 25 până la 35 de minute.
Coaceți la 325 în Tigăi pentru bebeluși timp de 25 până la 30 de minute. Mărci 14 la 16 pat Bundt prăjituri. (Lingură 1/2 cană de aluat în fiecare matriță de 1 cană.)
Coaceți la 350 în tigăi de briose 23 până la 28 de minute. Face 32 la 38 prajiturele.
Coaceți la 350 în tigăi miniaturale pentru brioșe timp de 9 până la 11 minute. Face aproximativ 9 până la 10 duzini de cupcakes.