Aluat De Pâine De Bază
Aluatul de pâine de bază este un vegan rețetă cu 4 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 20g de proteine, 15g de grăsime, și un total de 597 calorii. Pentru $1.4 pe portie, această rețetă acoperă 12% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați drojdie, zahăr, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 30 de minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Cu o lingură scor de 57%, acest fel de mâncare este destul de bun. Rețete similare includ Aluat de pâine de grâu de bază (pentru rulouri sau o pâine mare), Aluat Dulce De Bază, și Aluat Masa De Bază.
Instrucțiuni
Așezați apa caldă într-un bol cald de amestecare și adăugați drojdia. Se amestecă pentru a dizolva drojdia și se lasă să stea 3 minute.
Adăugați sarea și zahărul și amestecați pentru a combina.
Adăugați făina și uleiul de măsline și amestecați, folosind mâinile până când aluatul se reunește într-o formă pe care o puteți frământa într-o bilă fără ca aluatul să se lipească de degete.
Spălați-vă și uscați-vă mâinile.
Scoateți bila de aluat din vasul de amestecare și așezați-o pe o tăietură netedă. Frământați aluatul, pudrându-l ocazional cu o linguriță de făină la un moment dat, până când formați o bilă netedă, fermă, omogenă, aproximativ 15 minute.
Așezați bila de aluat într-un bol ușor uns și acoperiți-o cu o cârpă de bucătărie curată.
Așezați vasul într-o zonă caldă (ca deasupra frigiderului) pentru a crește până când aluatul este dublat în dimensiune, aproximativ 2 ore. În acest moment, puneți aluatul în jos și împărțiți-l în 4 bucăți egale.
Aluatul este acum gata de utilizare.