Aluat De Pizza În Stil New York
Rețeta aluatului de Pizza în stil New York este gata în aproximativ 10 ore și 40 de minute și este cu siguranță un remarcabil vegan opțiune pentru iubitorii de mâncare mediteraneană. Această rețetă servește 6 și costă 20 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 8g de grăsime, și un total de 220 calorii. Un amestec de drojdie activă, zahăr, apă caldă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este adus la tine de Allrecipes. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 35%. Acest scor este destul de rău. Încercați Pizza În Stil New York, Pizza În Stil New York, și Sos De Pizza În Stil New York pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați apa, 1/2 cană de făină, drojdia și zahărul într-un castron; se amestecă bine și se lasă să stea până când amestecul este spumos și clocotește, aproximativ 20 de minute.
Se amestecă 2 căni de făină, 2 linguri de ulei de măsline și sare în amestecul de drojdie folosind o lingură de lemn până când aluatul se ține împreună; întoarceți-vă pe o suprafață de lucru ușor făinată.
Înveliți interiorul unui castron mare cu 2 1/2 lingurițe de ulei de măsline.
Frământați aluatul, adăugând cantități mici de făină după cum este necesar, până când este moale și ușor lipicios, aproximativ 10 minute.
Formați aluatul într-o bilă și puneți-l în vasul pregătit; stropiți aproximativ 1/2 linguriță de ulei de măsline peste aluat și întindeți-l pentru a acoperi întreaga bilă. Acoperiți vasul cu un prosop de bucătărie curat și puneți-l într-o zonă caldă a bucătăriei până când aluatul este dublat în dimensiune, aproximativ 2 ore.
Puneți aluatul în jos și puneți-l într-o pungă mare de plastic resigilabilă; refrigerați 8 ore până peste noapte. Când este gata de utilizare, scoateți aluatul din frigider și aduceți la temperatura camerei înainte de utilizare.