Aluat de pizza din grâu integral și miere

Aluatul de Pizza cu grâu integral și miere ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără lactate și vegetariană servește 2 și costă 57 de cenți pe porție. O porție conține 503 calorii, 21g de proteine, și 5g de grăsime. O mulțime de oameni au făcut această rețetă, iar 355 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute. Un amestec de făină, miere, apă caldă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până germeni de grâu ar putea urma acest curs principal cu Jumbo Grâu Germeni Ciocolata Chip Cookies ca desert. Este adus la tine de Toțiretete. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Cu o lingură scor de 100%, acest fel de mâncare este minunat. Rețete similare includ Aluat de pizza din grâu integral și miere, Pizzan napolitan și aluat de grâu integral cu miere, și Aluat De Pizza Din Grâu Integral.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Într-un castron mic, dizolvați drojdia în apă caldă.
Lăsați să stea până la crem, aproximativ 10 minute.
Într-un castron mare combinați făina, germenii de grâu și sarea. Faceți o fântână în mijloc și adăugați amestec de miere și drojdie. Se amestecă bine pentru a combina. Acoperiți și puneți-l într-un loc cald pentru a se ridica câteva minute.
Rotiți aluatul pe o tigaie de pizza cu făină și trageți câteva găuri în ea cu o furculiță.
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 5 până la 10 minute sau până când se obține claritatea dorită.