Aluat De Pizza De Bază

Aluat De Pizza De Bază
Aluatul de Pizza de bază ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegană are 645 calorii, 19g de proteine, și 14g de grăsime per portie. Această rețetă servește 4. Pentru 47 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 15% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, făină de pâine, făină de porumb și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza drojdia activă, puteți urma acest curs principal cu Tort Crescut Cu Drojdie Fără Gluten Cardamom Portocaliu ca desert. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 11 ar spune că a lovit locul. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Cu o lingură scor de 71%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Aluat De Pizza De Bază, Aluat De Pizza De Bază, și Aluat Masa De Bază.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 450 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Măsurați 1 3/4 căni de apă caldă (ar trebui să fie plăcut caldă pe încheietura mâinii).
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
3
Presărați drojdia deasupra apei și lăsați-o să se activeze, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
4
Puneți sarea și 2 căni de făină într-un robot de bucătărie. Puls de 5 ori pentru a se amesteca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare $ Piper Negru Proaspăt MăcinatSare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
5
Se toarnă drojdia și apa și se pulsează de 5 ori.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
6
Adăugați uleiul de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
7
Adăugați făina rămasă 1 cană la un moment dat, pulsând și răzuind părțile laterale ale bolului până se amestecă bine. De îndată ce amestecul este combinat, aruncați-l pe o placă bine înmuiată și frământați timp de 15 rotații, până când aluatul este neted și elastic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Sare $ Piper Negru Proaspăt MăcinatSare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
8
Așezați aluatul într-un bol uns și întoarceți-l pentru a acoperi toate părțile. Acoperiți cu folie de plastic sau un prosop de ceai. Lăsați aluatul să crească într-un loc cald timp de aproximativ 45 de minute, până când se dublează în dimensiune, apoi dați-l jos. Împărțiți-l în jumătate; fiecare jumătate va face pizza de 1 (12 inci).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
PunchPunch
3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat
CeaiCeai
Echipamente pe care le vei folosi
12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite
Sopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru ServireSopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru Servire
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
9
Așezați pe o piatră de pizza cu praf de porumb, o tigaie pentru pizza sau o foaie de prăjituri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
File De Păstrăv De Lac (aproximativ Fiecare)File De Păstrăv De Lac (aproximativ Fiecare)
1 Cană De Conserve De Căpșuni Smucker's® Sau Orice Conserve, Gem Sau Jeleu Smucker's®1 Cană De Conserve De Căpșuni Smucker's® Sau Orice Conserve, Gem Sau Jeleu Smucker's®
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
1 Ceapă Verde, Feliată, Pentru Ornat (opțional)1 Ceapă Verde, Feliată, Pentru Ornat (opțional)
Carne De Crab Proaspata, Scursa Si Bine Culesa Pentru ScoiciCarne De Crab Proaspata, Scursa Si Bine Culesa Pentru Scoici
10
Rotiți ușor marginea pentru a crea o creastă în jurul pizza.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
11
Coaceți timp de 16 până la 18 minute sau până când crusta este maro deschis.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
12
Nota bucătarului: dacă folosiți doar jumătate de aluat, înghețați cealaltă jumătate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
13
Așezați aluatul într-o pungă frigorifică resigilabilă. Pentru a dezgheța, scoateți punga din congelator și puneți-o la frigider timp de 24 de ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
14
Rotiți aluatul în timp ce este rece, apoi lăsați-l să ajungă la temperatura camerei înainte de a adăuga toppinguri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegeri excelente pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Ai putea încerca Badian un Coltibuono Cultusboni RS Chianti Classico (jumătate de sticlă). Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,3 din 5 stele și un preț de aproximativ 11 dolari pe sticlă.
Badia a Coltibuono Cultusboni RS Chianti Classico (jumătate de sticlă)
Badia a Coltibuono Cultusboni RS Chianti Classico (jumătate de sticlă)
Este un vin Fructat, moale și tipic, care este deosebit de prietenos cu alimentele.
DificultateExpert
Gata În1 h, 53 m.
Porții4
Scor De Sănătate18
Revista