Aluat De Pizza De Bază
Aluatul de Pizza de bază ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegană are 645 calorii, 19g de proteine, și 14g de grăsime per portie. Această rețetă servește 4. Pentru 47 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 15% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, făină de pâine, făină de porumb și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza drojdia activă, puteți urma acest curs principal cu Tort Crescut Cu Drojdie Fără Gluten Cardamom Portocaliu ca desert. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 11 ar spune că a lovit locul. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Cu o lingură scor de 71%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Aluat De Pizza De Bază, Aluat De Pizza De Bază, și Aluat Masa De Bază.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 450 de grade F.
Măsurați 1 3/4 căni de apă caldă (ar trebui să fie plăcut caldă pe încheietura mâinii).
Presărați drojdia deasupra apei și lăsați-o să se activeze, aproximativ 10 minute.
Puneți sarea și 2 căni de făină într-un robot de bucătărie. Puls de 5 ori pentru a se amesteca.
Se toarnă drojdia și apa și se pulsează de 5 ori.
Adăugați uleiul de măsline.
Adăugați făina rămasă 1 cană la un moment dat, pulsând și răzuind părțile laterale ale bolului până se amestecă bine. De îndată ce amestecul este combinat, aruncați-l pe o placă bine înmuiată și frământați timp de 15 rotații, până când aluatul este neted și elastic.
Așezați aluatul într-un bol uns și întoarceți-l pentru a acoperi toate părțile. Acoperiți cu folie de plastic sau un prosop de ceai. Lăsați aluatul să crească într-un loc cald timp de aproximativ 45 de minute, până când se dublează în dimensiune, apoi dați-l jos. Împărțiți-l în jumătate; fiecare jumătate va face pizza de 1 (12 inci).
Așezați pe o piatră de pizza cu praf de porumb, o tigaie pentru pizza sau o foaie de prăjituri.
Rotiți ușor marginea pentru a crea o creastă în jurul pizza.
Coaceți timp de 16 până la 18 minute sau până când crusta este maro deschis.
Nota bucătarului: dacă folosiți doar jumătate de aluat, înghețați cealaltă jumătate.
Așezați aluatul într-o pungă frigorifică resigilabilă. Pentru a dezgheța, scoateți punga din congelator și puneți-o la frigider timp de 24 de ore.
Rotiți aluatul în timp ce este rece, apoi lăsați-l să ajungă la temperatura camerei înainte de a adăuga toppinguri.