Aluat De Pizza

Aluatul de Pizza ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate și vegetariană are 469 calorii, 12g de proteine, și 5g de grăsime per portie. Această rețetă servește 4. Pentru $1.08 pe portie, această rețetă acoperă 18% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 15 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți vin, apă caldă, sare și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a folosi sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri De Mere ca desert. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 90%. Acest scor este excelent. Încercați Casă moale ciuperci Pizza Aluat și copie pisica Mellowterranean Pizza, Aluat De Pizza {Saut Pizza Cu Spanac Și Ciuperci}, și Pizza la grătar ( cum să) + aluat de pizza cu brânză pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți vinul, apa și drojdia într-un castron mare și amestecați până se dizolvă.
Adăugați mierea, sarea și 1 lingură de ulei de măsline și amestecați bine pentru a combina.
Adăugați 1 cană de făină și amestecați cu o lingură de lemn până devine un aluat liber.
Adăugați încă 2 căni de făină și amestecați timp de 2 până la 3 minute, încorporând cât mai multă făină cu lingura de lemn.
Aduceți aluatul împreună cu mâna și întoarceți-l pe o placă făinoasă sau pe o suprafață de marmură. Frământați timp de 6 până la 8 minute, până când aluatul este neted și ferm.
Se pune într-un vas curat, ușor uns, folosind lingura rămasă de ulei și se acoperă cu un prosop.
Lăsați să se ridice în cea mai caldă parte a bucătăriei timp de 45 de minute.
Pentru pizza sau Calzone individuale, tăiați aluatul în 4 bucăți egale și frământați în runde. Pentru o pizza mare, frământați în 1 rundă mare. Pentru fiecare, lăsați să se odihnească timp de 15 minute.