Aluat De Pizza
Pizza aluat ar putea fi doar Marea Mediterană rețeta pe care o căutați. Această rețetă face 30 de porții cu 87 calorii, 3G de proteine, și 1g de grăsime fiecare. Pentru 7 cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Dacă aveți drojdie, făină, apă caldă și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un vegan dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute. Este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 61%, care este solid. Încercați Homemade Mellow ciuperci Pizza Aluat și copie cat Mellowterranean Pizza, Aluat De Pizza {Saut Pizza Cu Spanac Și Ciuperci}, și Pizza la grătar (cum să) + aluat de pizza cu brânză pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se dizolvă drojdia și zahărul în 1/2 cană de apă caldă într-un castron mare; lăsați să stea 5 minute sau până când se fierbe.
Cântăriți sau lingurați ușor făina în cupe de măsurare uscate; nivelați cu un cuțit. Se amestecă 1 1/2 cană de apă rămasă în amestecul de drojdie.
Adăugați 38 uncii (aproximativ 4 3/4 căni) făină, ulei și sare; bateți cu un mixer la viteză medie până se omogenizează. Întoarceți aluatul pe o suprafață făinoasă. Frământați până când este neted și elastic (aproximativ 5 minute); adăugați suficient din restul de 25 de uncii (aproximativ 1/2 cană) făină, 1 lingură la un moment dat, pentru a preveni lipirea aluatului de mâini (aluatul se va simți lipicios).
Așezați aluatul într-un castron mare acoperit cu spray de gătit, întorcându-l pentru a acoperi. Acoperiți și lăsați să crească într-un loc cald (85), fără curenți de aer, 45 de minute sau până la dublarea dimensiunii. (Apăsați ușor două degete în aluat. Dacă rămâne indentarea, aluatul a crescut suficient.) Puneți aluatul în jos; acoperiți și lăsați să se odihnească 5 minute.
Împărțiți aluatul în 4 porții egale; formați fiecare porție într-o bilă.
Întindeți aluatul conform instrucțiunilor rețetei sau puneți-l într-un castron acoperit cu spray de gătit; acoperiți și refrigerați până la 2 zile.
Bacsis: pentru o depozitare mai lungă, acoperiți bilele de aluat cu spray de gătit; așezați fiecare într-o pungă mare de plastic cu fermoar. Sigilați bine pungile și înghețați până la 1 lună. Decongelați aluatul în pungă la frigider peste noapte.
Scoateți aluatul din pungă. Remodelați aluatul într-o bilă netedă.
Așezați într-un castron acoperit cu spray de gătit. Acoperiți și lăsați să crească într-un loc cald (85), fără curenți de aer, 1 oră sau până la dublarea dimensiunii. (Apăsați ușor două degete în aluat. Dacă rămâne indentarea, aluatul a crescut suficient.) Puneți aluatul în jos; acoperiți și lăsați să se odihnească 5 minute. Procedați conform instrucțiunilor din rețetă.