Aluatul de crustă de făină de porumb ar putea fi doar crusta pe care o căutați. Această rețetă servește 15. Pentru 17 cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 202 calorii, 2G de proteine, și 13g de grăsime pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este adus la tine de retetele mele. Mergeți la magazin și ridicați cidru de mere, zahăr, făină și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 15 minute. Cu o lingură scor de 15%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare includ Aluat De Crustă De Porumb, Crustă de făină de porumb din zară (crustă unică), și Aluat De Găluște Din Făină De Porumb.
Instrucțiuni
1
Se amestecă împreună primele 4 ingrediente într-un castron mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
2
Tăiați untul și scurtarea în amestec de făină cu un blender de patiserie până când amestecul seamănă cu mazărea mică. Amestec de movilă pe 1 parte a bolului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Scurtarea
Unt
Făină Pentru Toate Scopurile
Mazăre
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
Bol
3
Stropiți 1 Lingură. cidru de mere de-a lungul marginii amestecului în castron. Folosind o furculiță, aruncați ușor o cantitate mică de amestec de făină în cidru doar până când ingredientele uscate sunt umezite; mutați amestecul în cealaltă parte a bolului. Repetați procedura cu amestecul de cidru și făină rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cidru De Mere
Cidru
Făină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
4
Adunați ușor aluatul în două discuri plate. Înfășurați în folie de plastic și răciți 1 până la 24 de ore.