Aluatul de bere pentru pește ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul de aluat. Pentru $5.42 pe portie, această rețetă acoperă 41% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 1090 calorii, 53G de proteine, și 58G de grăsime fiecare. Mergeți la magazin și ridicați ulei vegetal, sare, praf de usturoi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este perfect pentru Ziua Tatălui. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 15 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un pescatarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 75%. Acest scor este bun. Rețete similare sunt Tacos De Pește Cu Aluat De Bere, Pește și chipsuri cu aluat de bere, și Aluat de bere pentru pește prăjit.
Instrucțiuni
1
Într-un castron mediu, amestecați făina, praful de copt, bicarbonatul de sodiu și amidonul de porumb.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amidon De Porumb
Făină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
2
Într-un castron mare, bateți împreună ouăle și laptele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ouă
Lapte
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
3
Se amestecă în bere. Se amestecă amestecul de făină. Condimentează cu sare, piper negru și praf de usturoi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De Usturoi
Piper Negru
Făină Pentru Toate Scopurile
Bere
Sare
4
Într-o friteuză electrică sau într-o cratiță grea, încălziți uleiul la 375 grade F (190 grade C).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Friteuza
Tigaie Cu Sos
5
Înveliți peștele în aluat și scufundați-l în ulei fierbinte. Se prăjesc până se rumenesc, aproximativ 4 până la 5 minute.
Pește în meniu? Încercați să împerecheați cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Zind-Humbrecht Clos Windsbuhl Vendange tardive Pinot Gris cu un rating de 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 99 de dolari pe sticlă.