Alton ' s Roast Turkey

Curcanul prăjit Alton ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia principală de rețete. Pentru $2.62 pe portie, această rețetă acoperă 33% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 587 calorii, 81G de proteine, și 21g de grăsime. Această rețetă servește 12. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Recunostintei eveniment. Dacă aveți la îndemână stoc de legume, sare kosher, ghimbir confiat și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a utiliza până apa ai putea urma acest curs principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și prietenos cu fodmap dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 12 ore. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 67%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Curcanul prăjit al lui Alton Brown, Picioare De Curcan În Stil Memphis-Alton Brown, și Bun Mănâncă Turcia Tamales (Alton Brown 2009).
Instrucțiuni
Începeți să dezghețați curcanul în frigider sau într-un răcitor păstrat la 38 de grade F.
Combinați stocul de legume, sarea, zahărul brun, boabele de piper, boabele de ienibahar și ghimbirul confiat într-un vas mare la foc mediu-mare. Se amestecă ocazional pentru a dizolva solidele și se aduce la fierbere. Apoi scoateți saramura de pe foc, răciți la temperatura camerei și refrigerați.
Combinați saramura, apa și gheața în găleata de 5 galoane.
Așezați curcanul dezghețat (cu măruntaiele îndepărtate) cu pieptul în jos în saramură. Dacă este necesar, cântăriți pasărea pentru a vă asigura că este complet scufundată, acoperită și refrigerată sau așezată în zona rece timp de 8 până la 16 ore, întorcând pasărea o dată la jumătatea drumului prin saramură.
Preîncălziți cuptorul la 500 de grade F.
Scoateți pasărea din saramură și clătiți în interior și în exterior cu apă rece. Aruncați saramura.
Așezați pasărea pe raftul de prăjire într-o tigaie cu jumătate de foaie și uscați-o cu prosoape de hârtie.
Combinați mărul, ceapa, bățul de scorțișoară și 1 cană de apă într-un vas sigur cu microunde și cuptor cu microunde la înălțime timp de 5 minute.
Adăugați aromatice îmbibate în cavitatea curcanului împreună cu rozmarinul și salvia. Puneți aripile sub pasăre și acoperiți pielea din belșug cu ulei de canola.
Prăjiți curcanul la cel mai scăzut nivel al cuptorului la 500 de grade F timp de 30 de minute. Introduceți un termometru cu sondă în cea mai groasă parte a sânului și reduceți temperatura cuptorului la 350 de grade F. Setați alarma termometrului (dacă este disponibilă) la 151 de grade F. O pasăre de 14 până la 16 kilograme ar trebui să necesite un total de 2 până la 2 1/2 ore de prăjire.
Lăsați curcanul să se odihnească, acoperit slab cu folie sau un bol mare de amestecare timp de 15 minute înainte de sculptură.