Almond Joy (nucă de cocos prăjită cu ciocolată neagră și migdale) înghețată
Această rețetă fără gluten și vegetariană servește 7 și costă $1.2 Pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 45g de grăsime, și un total de 567 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Vara. Dacă aveți lapte, zahăr, sare kosher și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 32%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Rețete similare includ Tort de ciocolată germană neagră cu Goo de migdale prăjite-nucă de cocos, Cafea Migdale Prăjite + Coajă De Ciocolată Neagră De Nucă De Cocos Prăjită, și Plăcinte Whoopie de ciocolată neagră cu cremă de migdale prăjite.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 350 de grade F cu un suport pentru cuptor poziționat în mijloc.
Întindeți nuca de cocos subțire și foarte uniform pe o tigaie cu jumătate de foaie și prăjiți până când marginile de nucă de cocos încep să se rumenească și să devină aromate, 2 până la 4 minute. Nu coaceți prea mult nuca de cocos sau înghețata va avea gust ars.
Transferați nuca de cocos într-o cratiță medie și acoperiți cu smântână și lapte. Se aduce la fierbere, se amestecă pentru a se combina și se ia de pe foc. Acoperiți, transferați la frigider și lăsați să se absoarbă peste noapte sau aproximativ 8 ore.
A doua zi, strecurați lactatele printr-o strecurătoare cu plasă fină într-o ceașcă mare de măsurare sau într-un castron cu gura de turnare. Apăsați foarte ferm pe bucățile de nucă de cocos pentru a strecura cât mai mult lichid posibil.
Într-o cratiță medie grea, amestecați gălbenușurile de ou și zahărul până când sunt mai deschise la culoare și ușor îngroșate.
Se toarnă laptele în cratiță cu ouă și se amestecă până se combină complet. Gatiti la foc mediu, amestecand frecvent, pana cand se formeaza o crema pe spatele unei linguri si un deget glisat lasa o linie curata.
Se strecoară crema într-o baie de gheață sau într-un recipient etanș și se răcește până când baza de înghețată scade sub 40 de grade F. Churn conform instrucțiunilor producătorului. În ultimul minut de agitare, adăugați ciocolată și migdale.
Transferați înghețata într-un recipient etanș și răciți cel puțin 4 ore la congelator înainte de servire.