Aligator Chili

Aligator Chili
Chili aligator ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 8 porții cu 468 calorii, 29G de proteine, și 25g de grăsime fiecare. Pentru $1.79 pe portie, această rețetă acoperă 28% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este perfect pentru Super Bowl. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Mergeți la magazin și ridicați carne de aligator măcinat, fasole de rinichi, roșii conservate și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până chimen sol ai putea urma acest curs principal cu Mousse De Ciocolată Marocană ca desert. Este adus la tine de Toțiretete. Este o accesibil rețetă pentru fanii mâncării americane. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 35 de minute. În general, această rețetă câștigă un scor destul de bun spoonacular de 63%. Rețete similare sunt Degetele De Aligator, Aligator Alemond, și Aligator Hushpuppies.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare la foc mediu. Se amestecă ardeiul gras verde și ceapa; gătiți și amestecați până când ceapa s-a înmuiat și a devenit translucidă, aproximativ 5 minute. Creșteți căldura la foc mediu-mare și amestecați aligatorul de sol. Gatiti si amestecati pana cand carnea se rumeneste si se rumeneste uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cana Ardei Gras Verde Tocat, Optional1/4 Cana Ardei Gras Verde Tocat, Optional
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
2
Scurgeți și aruncați orice exces de grăsime. Se amestecă roșiile zdrobite, cocktailul de suc de roșii-legume, fasolea neagră, boabele de rinichi și chipotle chile. Condimentează cu pudră de chili, chimen, scorțișoară, boia afumată, sare de țelină, ghimbir măcinat, sare și piper. Reduceți căldura la minim; acoperiți și fierbeți timp de 2 până la 3 ore, amestecând în apă dacă chiliul devine prea gros.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cocktail De Suc De LegumeCocktail De Suc De Legume
Nucsoara, Macinata, Plus Altele, Pentru CondimentareNucsoara, Macinata, Plus Altele, Pentru Condimentare
Ulei De PiperUlei De Piper
1 Cutie De 8 Uncii Coji De Cannelloni (12 Coji), înmuiate în Apă Caldă Timp De 2 Minute1 Cutie De 8 Uncii Coji De Cannelloni (12 Coji), înmuiate în Apă Caldă Timp De 2 Minute
Praf De GhimbirPraf De Ghimbir
1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire
Ulei De Măsline Extra Virgin GoyaUlei De Măsline Extra Virgin Goya
(Comerciantul Lui Joe)(Comerciantul Lui Joe)
Sare De țelinăSare De țelină
Poate Dieta SifonPoate Dieta Sifon
8 (U-12) Creveți8 (U-12) Creveți
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 InchBoccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
Cutie De Porumb în Stil Mexican, ScursCutie De Porumb în Stil Mexican, Scurs
¼ Lingurita Oregano¼ Lingurita Oregano
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
(tub Mare)(tub Mare)
3
Se servește cu sos fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cervil Proaspăt Tocat Sau 1 Lingură Cervil UscatCervil Proaspăt Tocat Sau 1 Lingură Cervil Uscat

Vin recomandat: Cava, Grenache, Shiraz

Chili funcționează foarte bine cu Cava, Grenache și Shiraz. Aceste roșii suculente nu au prea mult tanin (important pentru alimentele picante), dar un vin spumant precum cava poate îmblânzi căldura și mai bine. Papet del Mas Cava Brut cu un rating de 4.5 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 15 dolari pe sticlă.
Papet del Mas Cava Brut
Papet del Mas Cava Brut
Arome plăcute de fructe și o culoare strălucitoare și clară. Senzația de gust din gură este foarte plăcută, ușoară și bine echilibrată, senzație proaspătă și foarte veselă, persistență bună, cu note de fructe și flori. Postgustul vă invită să continuați să savurați vinul.
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 35 m.
Porții8
Scor De Sănătate24
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista