Alfajores de Dulce de Leche (cookie-uri sandwich cu Caramel)
Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 290 calorii, 3G de proteine, și 12g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 18. Pentru 44 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de amidon de porumb, unt, zahăr și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 12%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare sunt Alfajores-cookie-uri sandwich dulce de leche, Alfajores (cookie-uri Sandwich Dulce de leche), și Alfajores / cookie-uri Sandwich Dulce de leche.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, cu un mixer electric la viteză medie, bateți untul și zahărul până se omogenizează.
Adăugați gălbenușurile de ou, oul întreg, romul și vanilia și bateți până se omogenizează bine.
Într-un alt castron, amestecați 2 căni de făină, amidon de porumb și praf de copt. Se amestecă sau se bate în amestecul de unt până se omogenizează bine. Împărțiți aluatul în jumătate. Aplatizați fiecare porție într-un disc, înfășurați în folie de plastic și congelați până la fermitate, aproximativ 30 de minute.
Desfaceți aluatul. Pe o suprafață ușor făinată, cu un sucitor făinat, rulați câte un disc la un moment dat până la aproximativ 1/8 inch grosime. Cu un tăietor rotund de 2 până la 3 inci, tăiați fursecurile.
Așezați la aproximativ 1 inch distanță pe foi de copt de 12 pe 15 inci cu unt sau cu pergament de gătit. Adunați excesul de aluat într-o bilă, reluați și tăiați fursecurile rămase.
Coaceți într-un cuptor de 350 până când marginile cookie-urilor sunt aurii, aproximativ 10 minute; dacă coaceți mai mult de o tigaie la un moment dat, schimbați pozițiile tigaiei la jumătatea coacerii.
Lăsați fursecurile să se răcească pe foi timp de 5 minute, apoi folosiți o spatulă largă pentru a le transfera în rafturi pentru a se răci complet.
Întoarceți jumătate din fursecuri cu partea de jos în sus și întindeți fiecare cu aproximativ 1 lingură dulce de leche. Sus cu cookie-urile rămase, partea de jos în jos.
Puneți nuca de cocos într-un castron puțin adânc. Strângeți ușor fiecare sandviș până când umplutura începe să apară la margini, apoi rotiți marginile în nucă de cocos.