Alb De Iarnă Coq Au Vin

Alb De Iarnă Coq Au Vin
Winter White Coq au Vin ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 8,84 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 98G de proteine, 121G de grăsime, și un total de 1872 calorii. Iarna va fi și mai special cu această rețetă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. 2 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați pui, unt, ceapă perlată dezghețată și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 30 de minute. Cu o lingură scor de 62%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Coq au Riesling paste, Cobbler Alb De Iarnă, și Cosmopolitan Alb De Iarnă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Presărați puiul cu sare și piper și dragați în făină. Topiți 2 linguri de unt într-un cuptor olandez la foc mediu-mare. Rumeniti puiul, lucrand in loturi, apoi transferati-l pe o farfurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
2 Masline Umplute Cu Piment2 Masline Umplute Cu Piment
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
Echipamente pe care le vei folosi
1 Kilogram Pulpe De Pui1 Kilogram Pulpe De Pui
2
Adăugați un strop de EVOO în oală împreună cu restul de unt, ceapă, usturoi, țelină, fenicul și praz.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Masline Umplute Cu Piment2 Masline Umplute Cu Piment
Ciorchine De țelină, Feliată (aproximativCiorchine De țelină, Feliată (aproximativ
Capere Pline De Sare, înmuiate, Clătite și ScurseCapere Pline De Sare, înmuiate, Clătite și Scurse
1 Portocala, Coaja1 Portocala, Coaja
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
(și Numai Porții)(și Numai Porții)
Busuioc Rupt Sau Tocat (10 Până La 12 Frunze)Busuioc Rupt Sau Tocat (10 Până La 12 Frunze)
Echipamente pe care le vei folosi
6 Uncii Friptură De Vită Feliată, Tăiată în Fâșii6 Uncii Friptură De Vită Feliată, Tăiată în Fâșii
3
Presărați legumele cu puțină sare și piper și gătiți până se rumenesc ușor, 7 până la 8 minute. Se amestecă frunza de dafin și vinul, se întoarce puiul în oală și se gătește, parțial acoperit, la foc mic, rulant, 30 de minute. Se amestecă creme fraiche, se reduce la foc mic și se continuă să se gătească, cu 30 de minute mai mult. Dacă lichidul devine prea scăzut, adăugați bulionul de pui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
1t Pudră De Piper Alb1t Pudră De Piper Alb
Creme FraicheCreme Fraiche
1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi
3 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Unt, Topit3 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Unt, Topit
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
6 Uncii Friptură De Vită Feliată, Tăiată în Fâșii6 Uncii Friptură De Vită Feliată, Tăiată în Fâșii
4
Transferați puiul într-un platou cald și adăugați muștarul și tarhonul tocat în ultimul moment.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată DecongelatăMazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Castravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat SubțireCastravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat Subțire
5
Se servește cu baghetă caldă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BaguetteBaguette
DificultateExpert
Gata În1 h, 30 m.
Porții4
Scor De Sănătate27
Revista