Aguadita (Supă De Pui Peruviană)
Aguadita (supa de pui Peruvian) este un fără gluten, prietenos cu fodmap și vegan supă. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 0g de grăsime, și un total de 123 calorii. Această rețetă servește 6 și costă 27 de cenți pe porție. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 4 ore. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Un amestec de frunze de coriandru, tei, orez și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 38%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Cremă peruviană de supă de pui, Supă de porumb, piper și pui în stil peruan, și Aguadito De Pollo (supă peruană de pui și orez) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Clătiți puiul sub apă rece și îndepărtați și aruncați măruntaiele (sau puneți deoparte pentru o altă utilizare). Puneți pui, praz, țelină, morcovi, ghimbir, usturoi și 5 litri de apă rece într-un vas de 8 litri. Se aduce la fierbere la foc mare; se reduce focul la mediu-mic și se fierbe, degresând ocazional, până când bulionul devine bogat și auriu, 3 1"2 ore. Folosind clești, transferați puiul pe o farfurie mare; pus deoparte. Puneți o sită fină peste o oală curată și strecurați bulionul în oală; aruncați legumele.
Adăugați cartofii în bulion, aduceți la fierbere la foc mediu-mare și gătiți până când cartofii sunt foarte fragezi, aproximativ 25 de minute. Între timp, îndepărtați și aruncați pielea de la pui. Trageți carnea de pui din carcasă; aruncați carcasa. Rupeți carnea de pui în bucăți de diferite dimensiuni, de la destul de mici la destul de groase. O textură variată este cea mai bună. Aduceți bulionul la fierbere la foc mare.
Adăugați bucățile de orez și porumb (sau hominy); gatiti pana la al dente, aproximativ 10 minute.
Adăugați coriandrul tocat și bucățile de pui rezervate și lăsați-le să se încălzească. Condimentează supa cu sare și piper. Împărțiți supa, o parte din pui, un cartof și o bucată de porumb între 6 boluri adânci de servire.
Ornează fiecare porție cu ouă fierte și o parte din coriandru, scallions, limes și sos fierbinte.