ADULT Fermă Brânză La Grătar
Grown-Up fermă brânză la grătar ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 2,57 USD pe porție. O porție conține 612 calorii, 19g de proteine, și 45g de grăsime. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți pancetta, unt, roșii de moștenire și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Pentru a utiliza până sare kosher ai putea urma acest curs principal cu Tort Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 22%. Acest scor este destul de rău. Încercați Crescut BLT brânză la grătar, Brânză la grătar pentru adulți, și Sandwich-Uri Cu Brânză La Grătar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Preîncălziți cuptorul la 425 de grade F. Așezați un suport pe o foaie de copt cu margini.
Așezați feliile de pancetta pe suportul de pe foaia de copt și coaceți până când sunt crocante, 15 până la 18 minute.
Între timp, setați prăjitorul de pâine la o setare scăzută și prăjiți feliile de brioșă (acestea ar trebui să fie ușor uscate, dar nu maro).
Așezați 4 felii de brioșă ușor prăjită pe o suprafață de lucru și acoperiți feliile cu jumătate de brânză, urmate de o felie de roșii. Condimentează fiecare sandviș cu un vârf de sare și o măcinare sănătoasă de piper negru. Completați fiecare cu 2 runde de pancetta și brânza rămasă.
Așezați feliile de brioșă rămase deasupra și apăsați ușor în jos. Ungeți partea superioară a fiecărui sandwich cu 1/2 lingură de unt.
Încălziți o tigaie mare la foc mediu.
Topiți restul de lingură de unt pe tigaia și adăugați sandvișurile, cu unt în sus. Gatiti pana cand Painea se rumeneste si branza incepe sa se topeasca. Întoarceți sandvișurile, apăsați ușor și continuați să gătiți până devin aurii și prăjite.
Transferați pe o tăietură și feliați sandvișurile cu un cuțit zimțat, pe diagonală. Aranjați pe un platou de servire și serviți imediat.