Acasa
Nevoie de o curs principal fără gluten, fără lactate și pescatarian? Acasă ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. Această rețetă servește 1. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 75g de proteine, 11g de grăsime, și un total de 503 calorii. Pentru $9.03 pe portie, această rețetă acoperă 36% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de mirin, frunze de tei kaffir, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma sucul de var, puteți urma acest fel principal cu Suc De Afine-Portocale Slushee ca desert. Cu o lingură scor de 61%, acest fel de mâncare este bun. Încercați "Casa Dulce Casa" Turtă Dulce Cottage, Acasă Smooth Acasă, și Cartofi prăjiți acasă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți toate ingredientele pentru apa de castraveți într-un robot de bucătărie și piure. Strecurați-l printr-o sită cu ochiuri fine (cum ar fi un chinois) sau goliți conținutul într-o bucată de pânză de brânză și stoarceți sucul de castraveți.
Puneți sucul în frigider și rezervați pulpa pentru altceva.Pentru salata de ceapă, trebuie doar să adăugați toate ingredientele într-un castron mic și să amestecați pentru a combina.
Adăugați puțină apă la un abur care este suficient de mare pentru a ține 4 ramekine și încălziți.Asigurați-vă că peștele nu are oase, trecând degetele de-a lungul acestuia, apoi tăiați-l în bucăți aspre și aruncați-l într-un robot de bucătărie. Procesați până când este o pastă netedă.
Adăugați oul, curry-ul, mirinul, amidonul de porumb, zahărul brun și sarea și procesați până când sunt netede și lucioase, răzuind părțile laterale ale bolului de câteva ori. Goliți amestecul într-un castron și amestecați frunzele de tei și praful de copt cu o spatulă.Uleiul Liberal 4 ramekins și împărțiți pasta de pește între ramekins. Apăsați amestecul în ramekins cu o mână umedă și neteziți vârfurile.
Așezați ramekinele în aburul fierbinte și aburiți timp de 10-15 minute sau până când prăjiturile de pește s-au umflat și sunt fierte.Când ramekinele sunt suficient de reci pentru a fi manipulate, scurgeți orice exces de lichid și desfaceți-le în boluri puțin adânci.
Se toarnă o parte din apa de castraveți răcită în jurul tortului de pește, apoi se adaugă picături mici de sos dulce de chili Thailandez în apa de castraveți. Acoperiți tortul de pește cu salata de ceapă și câteva frunze de coriandru.