Acasa
Acasă este un fără gluten, fără lactate și pescatarian rețetă cu 1 porție. Pentru $2.64 pe portie, această rețetă acoperă 30% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acest fel principal are 645 calorii, 20g de proteine, și 55g de grăsime pe porție. 2 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați zahăr brun, arahide, lapte de cocos și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma untul de arahide, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri Cu Fulgi De Ovăz Cu Unt De Arahide ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 74%. Acest scor este solid. Încercați "Casa Dulce Casa" Turtă Dulce Cottage, Acasă Smooth Acasă, și Cartofi prăjiți acasă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Cu aproximativ 30 de minute înainte de a-l introduce în cuptor, presărați un vârf mare de zahăr brun și un vârf mic de sare pe fiecare file de somon și frecați-l pe partea de carne, acoperiți-l și lăsați-l să ajungă la temperatura camerei. Preîncălziți cuptorul la 200 de grade F.
Așezați fileurile de somon pe o tigaie și puneți-le la cuptor. În funcție de grosimea fileurilor, de cât de reci sunt și de cât de precisă este temperatura cuptorului, peștele ar putea dura de la 30 de minute la peste o oră. Nu doriți să o verificați atât de des încât să lăsați toată căldura din cuptor, dar cel mai bun mod de a spune dacă este gata este să lipiți o furculiță în ea și să vedeți dacă se fulgează easily.To faceți sosul să încălzească o cratiță.
Adăugați uleiul, usturoiul și ghimbirul și prăjiți până când sunt parfumate.
Adăugați semințele de coriandru, garam masala, chimenul și pasta de curry și amestecați împreună cu usturoiul și ghimbirul până când condimentele dau un parfum frumos.
Adăugați untul de arahide și amestecați-l împreună într-o pastă netedă. Reduceți focul și adăugați laptele de cocos, amestecând pentru a se combina într-un sos neted.
Se încălzește până când se fierbe, dar nu fierbe.Pentru slaw, spălați și desfaceți mazărea. Se fierbe o oală mare cu apă bine sărată. Puneți mazărea în apă clocotită și blanch ușor (mai puțin de un minut).
Scurgeți și clătiți imediat cu apă rece. Folosind un cuțit ascuțit tăiați mazărea pe lungime în benzi subțiri. Se toacă menta și se adaugă în salată împreună cu alunele. Când sunteți gata să-l serviți, îmbrăcați slaw-ul cu sosul de pește și oțetul (dacă o faceți prea devreme, oțetul va decolora mazărea și menta).Când somonul este gata, farfuriați fiecare File și acoperiți cu sosul. Merge bine cu niște orez cu iasomie.