Acasa

Acasa
Acasă este un fără gluten, fără lactate și pescatarian rețetă cu 1 porție. Pentru $2.64 pe portie, această rețetă acoperă 30% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acest fel principal are 645 calorii, 20g de proteine, și 55g de grăsime pe porție. 2 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați zahăr brun, arahide, lapte de cocos și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma untul de arahide, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri Cu Fulgi De Ovăz Cu Unt De Arahide ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 74%. Acest scor este solid. Încercați "Casa Dulce Casa" Turtă Dulce Cottage, Acasă Smooth Acasă, și Cartofi prăjiți acasă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Cu aproximativ 30 de minute înainte de a-l introduce în cuptor, presărați un vârf mare de zahăr brun și un vârf mic de sare pe fiecare file de somon și frecați-l pe partea de carne, acoperiți-l și lăsați-l să ajungă la temperatura camerei. Preîncălziți cuptorul la 200 de grade F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
File De SomonFile De Somon
1 Boabe De Vanilie Intreaga1 Boabe De Vanilie Intreaga
2/3 Cană (câteva Pumni) Parmigiano Sau Romano Ras2/3 Cană (câteva Pumni) Parmigiano Sau Romano Ras
Bagheta Cu Paine Frantuzeasca, Feliata Si PrajitaBagheta Cu Paine Frantuzeasca, Feliata Si Prajita
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru PetreceriPentru Petreceri
2
Așezați fileurile de somon pe o tigaie și puneți-le la cuptor. În funcție de grosimea fileurilor, de cât de reci sunt și de cât de precisă este temperatura cuptorului, peștele ar putea dura de la 30 de minute la peste o oră. Nu doriți să o verificați atât de des încât să lăsați toată căldura din cuptor, dar cel mai bun mod de a spune dacă este gata este să lipiți o furculiță în ea și să vedeți dacă se fulgează easily.To faceți sosul să încălzească o cratiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
File De SomonFile De Somon
6 (6 Uncii) Piept De Pui, Cu Os De Aripă, Pe Piele6 (6 Uncii) Piept De Pui, Cu Os De Aripă, Pe Piele
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată SubțireCippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
Suplimentar Coajă De Lămâie Rasă, OpționalSuplimentar Coajă De Lămâie Rasă, Opțional
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
Pentru PetreceriPentru Petreceri
3
Adăugați uleiul, usturoiul și ghimbirul și prăjiți până când sunt parfumate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Canola Pentru PrăjireUlei De Canola Pentru Prăjire
Amestec Tricolor De Slaw De ColeAmestec Tricolor De Slaw De Cole
Crema Fara GrasimeCrema Fara Grasime
4
Adăugați semințele de coriandru, garam masala, chimenul și pasta de curry și amestecați împreună cu usturoiul și ghimbirul până când condimentele dau un parfum frumos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe întregi De CoriandruSemințe întregi De Coriandru
Garam MasalaGaram Masala
Pastă De CurryPastă De Curry
Ulei De Canola Pentru PrăjireUlei De Canola Pentru Prăjire
Amestec Tricolor De Slaw De ColeAmestec Tricolor De Slaw De Cole
Chipsuri De Scorțișoară VietnamezăChipsuri De Scorțișoară Vietnameză
¼ Lingurita Oregano¼ Lingurita Oregano
5
Adăugați untul de arahide și amestecați-l împreună într-o pastă netedă. Reduceți focul și adăugați laptele de cocos, amestecând pentru a se combina într-un sos neted.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți De AluneJumătăți De Alune
1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe
6 (6 Uncii) Piept De Pui, Cu Os De Aripă, Pe Piele6 (6 Uncii) Piept De Pui, Cu Os De Aripă, Pe Piele
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
6
Se încălzește până când se fierbe, dar nu fierbe.Pentru slaw, spălați și desfaceți mazărea. Se fierbe o oală mare cu apă bine sărată. Puneți mazărea în apă clocotită și blanch ușor (mai puțin de un minut).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre De ZahărMazăre De Zahăr
Nucșoară Măcinată Sau Proaspăt RasăNucșoară Măcinată Sau Proaspăt Rasă
3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
7
Scurgeți și clătiți imediat cu apă rece. Folosind un cuțit ascuțit tăiați mazărea pe lungime în benzi subțiri. Se toacă menta și se adaugă în salată împreună cu alunele. Când sunteți gata să-l serviți, îmbrăcați slaw-ul cu sosul de pește și oțetul (dacă o faceți prea devreme, oțetul va decolora mazărea și menta).Când somonul este gata, farfuriați fiecare File și acoperiți cu sosul. Merge bine cu niște orez cu iasomie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orez De IasomieOrez De Iasomie
Sos De PeșteSos De Pește
Mazăre De ZahărMazăre De Zahăr
1 Pachet (8 Uncii) De Biscuiți Cu Ceai (cum Ar Fi Biscuiții Marie)1 Pachet (8 Uncii) De Biscuiți Cu Ceai (cum Ar Fi Biscuiții Marie)
1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
Carne MăcinatăCarne Măcinată
6 (6 Uncii) Piept De Pui, Cu Os De Aripă, Pe Piele6 (6 Uncii) Piept De Pui, Cu Os De Aripă, Pe Piele
Nucșoară Măcinată Sau Proaspăt RasăNucșoară Măcinată Sau Proaspăt Rasă
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse
Echipamente pe care le vei folosi
2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții1
Scor De Sănătate27
Revista