Acasa
Acasă ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 3. O porție conține 859 calorii, 26g de proteine, și 47G de grăsime. Pentru $2.92 pe portie, această rețetă acoperă 30% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 72 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați șalote, ouă mari, sos de soia și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma oțetul balsamic, puteți urma acest fel principal cu Înghețată Slabă De Căpșuni ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 79%. Acest scor este solid. Încercați "Casa Dulce Casa" Turtă Dulce Cottage, Acasă Smooth Acasă, și Cartofi prăjiți acasă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți făina și sarea în vasul unui mixer electric și bateți împreună.
Adăugați uleiul de măsline și ouăle și amestecați împreună până se reunesc într-o bilă. Atașați vasul la un mixer prevăzut cu un cârlig de aluat și frământați până când aluatul este neted și satinat. Acoperiți aluatul cu folie de plastic și lăsați-l să se odihnească în timp ce faceți umplutura.Albiți rucola punând-o într-un recipient de sticlă, adăugând aproximativ o lingură de apă, acoperind cu o altă farfurie de sticlă și microundând timp de 1 minut.
Scoateți capacul, lăsați-l să se răcească suficient pentru a se descurca, apoi stoarceți cât mai multă umiditate din el.
Încălziți o tigaie mică și adăugați uleiul de măsline.
Soteți șalotele, usturoiul și ciupercile shiitake până când ciupercile au renunțat la cea mai mare parte a umidității (aproximativ 10-15 minute).
Lăsați acest amestec să se răcească la temperatura camerei.
Adăugați rucola, amestecul de ceapă, marscapona, ricotta, tahini, sosul de soia și sarea într-un robot de bucătărie și procesați până se omogenizează.
Adăugați castanele de apă și pulsați de câteva ori pentru a le toca aproximativ (ar trebui să mai existe bucăți). Pregătiți o spălare de ou amestecând împreună un ou cu 1 lingură de apă.
Încălziți oțetul balsamic, mierea și demi-glace în cea mai mică tigaie cu sos. Odată ce demi-glace s-a dizolvat și amestecul este gros și Bulbuc, este gata (acest lucru nu ar trebui să dureze mult). Am turnat amestecul într-o mini sticlă de stoarcere pentru a face punctele, dar puteți, de asemenea, să turnați puțin pe farfurie și să-l ungeți cu o lingură sau pur și simplu să-l stropiți deasupra raviolisului.
Tăiați un sfert din aluat și aplatizați-l pe o suprafață făinoasă folosind mâinile sau un sucitor, apoi treceți-l prin rolele unui producător de paste începând de la cea mai groasă setare și mergând până la cea mai subțire, trecând aluatul de cel puțin 2 ori pe Setare. Dacă aluatul începe să se lipească, pur și simplu praf niște făină pe el.
Așezați aluatul pe o suprafață lungă, plată, făinată, apoi repetați cu încă un sfert de aluat.Când a doua foaie este gata, aliniați foile în sus și tăiați capetele astfel încât să aibă exact aceeași lungime.
Așezați 1 lingură de umplutură la câțiva centimetri distanță, lăsând loc în jurul marginilor aluatului, astfel încât să puteți sigila raviolisul. Aveți grijă să nu supraaglomerați aluatul sau veți avea dificultăți în sigilarea corectă a raviolisului. Folosiți o perie de patiserie pentru a picta spălarea ouălor în jurul umpluturii. Trageți cealaltă bucată de aluat peste prima bucată și folosiți degetele pentru a începe să sigilați fiecare ravioli începând de la un capăt. Este crucial să nu existe buzunare de aer cu umplutura, deoarece aerul se va extinde în timp ce gătiți și raviolele dvs. vor exploda. Cel mai bun mod de a face acest lucru este să sigilați o parte, apoi folosiți două degete pentru a urmări conturul umpluturii începând de la Partea care este sigilată, apoi sigilați cealaltă parte și ar trebui să fiți buni.Am folosit un tăietor rotund de prăjituri care este cu 1/4 " mai mare decât movila de umplere de pe ambele părți, dar vă puteți tăia și ravioli cu un cuțit. Dacă înghețați ravioli, așezați-le pe o foaie de prăjituri făinoase și congelați-le. Odată ce sunt înghețate, le puteți pune într-o pungă cu fermoar, dar se vor lipi împreună dacă nu le înghețați separat first.To gătiți ravioli, aduceți o oală mare cu apă la fierbere, apoi reduceți focul pentru a menține o fierbere ușoară. Dacă aveți o oală foarte mare, puteți găti toate cele 18 în același timp, dar tocmai le-am gătit în două loturi. Aruncați raviolisul și apoi plutesc la suprafața pe care au terminat-o (acest lucru nu va dura foarte mult).
Scurgeți ravioli și transferați-le într-un castron.
Stropiți cu ulei de susan, adăugați o mână de rucola și presărați sare și piper și aruncați pentru a acoperi.
Serviți ravioli cu reducerea oțetului balsamic.
Presărați deasupra câteva semințe de susan prăjite și arpagic pentru a garnisi.