Acasa
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați acasă. O porție conține 745 calorii, 35g de proteine, și 47G de grăsime. Această rețetă servește 3 și costă 5,08 USD pe porție. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Această rețetă de la Norecipes are 6 fani. Dacă aveți la îndemână malbec, țelină cu tulpină mare, sare de mare și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma sarea de mare, puteți urma acest fel principal cu Brownies Cu Sare De Mare De Zmeură ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 75%. Acest scor este bun. Rețete similare sunt "Casa Dulce Casa" Turtă Dulce Cottage, Acasă Smooth Acasă, și Cartofi prăjiți acasă.
Instrucțiuni
Într-o tigaie mare de bucătari sau cuptor olandez, prăjiți slănina la foc mediu până când cea mai mare parte a grăsimii s-a epuizat (dar nu până când slănina nu este crocantă).
Scoateți slănina cu o lingură cu fante pe o farfurie căptușită cu un prosop de hârtie pentru a se scurge. Sare și piper Generos coapsele de pui și puneți-le în tigaia fierbinte, cu pielea în jos. Lăsați netulburat timp de 6-7 minute sau până când pielea devine maro aurie, apoi răsturnați permițând să se rumenească ușor pe a doua parte.
Scoateți 2 linguri de grăsime din tigaie și puneți-le deoparte într-un castron mic.
Se adaugă ceapa, țelina și usturoiul și se sotează până se înmoaie, casând fondul de pe fundul tigaiei, astfel încât să nu se ardă. Deglazați tigaia folosind coniacul. Lăsați cea mai mare parte a lichidului să se evapore, apoi adăugați vinul roșu, bulionul de pui, frunza de dafin, cimbru și pasta de roșii. Întoarceți slănina și puiul în tigaie și întoarceți-le de mai multe ori pentru a vă asigura că sunt bine acoperite și scufundate în lichid. Acoperiți cu capacul ușor îndoit (astfel încât aburul să poată scăpa) și fierbeți la foc mediu mic până când puiul este fraged 35-45 de minute.
Adăugați 2 tbs făină în grăsimea pe care ați rezervat-o și amestecați până când nu există bulgări. Când puiul este fraged, transferați pe o farfurie și cort cu folie.
Adăugați ciupercile și ceapa în tigaie și ridicați focul la mediu, fierbând neacoperit timp de aproximativ 15 minute sau până când ceapa este gătită și sosul s-a redus puțin.
Adăugați câteva linguri de sos în amestecul de grăsime/făină și amestecați pentru a face o suspensie.
Adăugați suspensia în sosul din tigaie câte o lingură, amestecând bine după fiecare adăugare pentru a vă asigura că nu există bulgări. Nu-mi place sosul meu prea gros, așa că m-am oprit la aproximativ 2/3 din drum, dar dacă îți place un sos foarte gros, poți adăuga tot roux-ul. Sare și piper după gust, apoi adăugați ciocolata și amestecați energic pentru a topi ciocolata în lichidul de fiert. Puneți puiul în oală pentru a reîncălzi și a acoperi cu sosul.
Serviți peste piure de cartofi, tăiței de ou sau ca tocană cu o baghetă crustă. Așezați Choc au Vin și presărați niște sare de mare afumată și pătrunjel deasupra pentru a garnisi.