Acasa

Acasa
Acasă ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. Pentru $5.49 pe portie, această rețetă acoperă 44% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 1013 calorii, 70g de proteine, și 51G de grăsime pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână făină, pastă de roșii, ardei gras mediu și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 80%. Acest scor este bun. Rețete similare includ "Casa Dulce Casa" Turtă Dulce Cottage, Acasă Smooth Acasă, și Cartofi prăjiți acasă.

Instrucțiuni

1
Încălziți un cuptor olandez de 8 litri sau alt vas cu fund greu la foc mediu până când este foarte fierbinte. Sare și piperează Generos picioarele de rață, apoi adaugă-le în oală, cu pielea în jos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Picior De RațăPicior De Rață
Echipamente pe care le vei folosi
4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite
2
Adăugați feliile de cârnați în jurul raței într-un singur strat și lăsați să se rumenească. Întoarceți feliile de cârnați pe măsură ce se rumenesc, apoi răsturnați picioarele de rață când nu se mai lipesc de tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Picior De RațăPicior De Rață
6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi
Rață întreagăRață întreagă
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
3
Transferați cârnații pe o farfurie pe măsură ce se rumenesc, apoi transferați picioarele de rață când sunt frumoase și maronii pe ambele părți.Tigaia ar trebui să aibă acum aproximativ 1 lingură de grăsime redată din cârnați și rață. Dacă există mai mult, scurgeți excesul într-un ramekin și puneți-l deoparte. Pentru a face mirepoix, adăugați ceapa și țelina împreună cu un vârf generos de sare și sotati până la moale și translucid.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Picior De RațăPicior De Rață
(aproximativ, Pentru A Crea Roux)(aproximativ, Pentru A Crea Roux)
6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Rață întreagăRață întreagă
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
4
Adăugați cei doi ardei grași, usturoiul și ardeiul iute la alegere și continuați să sotati până când ceapa începe să se caramelizeze și ardeii grași sunt drăguți și moi. Scoateți oala de pe foc și puneți-o deoparte.Acum vom face roux. Ceea ce facem aici este caramelizarea făinii până devine maro ciocolată neagră. Pentru a evita arderea acestuia, are nevoie de supraveghere constantă și agitare, care va dura de la 30 de minute la o oră. Nu folosiți o tigaie antiaderentă sau o ustensilă din siliciu pentru a amesteca, deoarece acestea nu sunt de obicei sigure de utilizat la temperaturi atât de ridicate pe cât va obține acest amestec. Aș recomanda să folosiți un tel din oțel inoxidabil sau o paletă de lemn cu margini plate. Dacă folosiți o paletă de lemn, fiți pregătiți să o ardeți puțin. În cele din urmă, fiți foarte atenți să nu stropiți acest lucru asupra dvs., deoarece este o călătorie garantată la ER dacă o faceți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolata NeagraCiocolata Neagra
2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime
1 Cană De Usturoi Tocat1 Cană De Usturoi Tocat
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Oreo TăiațiBiscuiți Oreo Tăiați
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
5
Adăugați orice grăsime rezervată pe care o aveți din rață și cârnați într-o cană de măsurare de 1/4 C și completați cu grăsime de rață, unt clarificat sau untură. Nu folosiți unt obișnuit, deoarece solidele din lapte din acesta vor arde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Zahar Demerara3 Linguri Zahar Demerara
1 Kilogram De Verdeață Rezistentă, Cum Ar Fi Smog Elvețian, Guliză, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpinile Tăiate1 Kilogram De Verdeață Rezistentă, Cum Ar Fi Smog Elvețian, Guliză, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpinile Tăiate
6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi
Curcan (sau Pui) Gătit MărunțitCurcan (sau Pui) Gătit Mărunțit
Rață întreagăRață întreagă
UnturăUntură
3/4 Cană De Fursecuri Oreo Tocate3/4 Cană De Fursecuri Oreo Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Cap De AerBomboane Cap De Aer
6
Adăugați grăsimea într-o tigaie de sos de dimensiuni medii și încălziți la foc mediu mic până când este foarte fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Echipamente pe care le vei folosi
5 Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți Mici5 Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți Mici
7
Adăugați făina și începeți imediat să amestecați. Asigurați-vă că păstrați fiecare parte a rouxului în mișcare, astfel încât să nu ardă. Atâta timp cât nu fumează, puteți transforma căldura în trepte mici, dar opriți-o dacă începeți să vedeți fum. Pe măsură ce rouxul atinge o culoare maro medie (cum ar fi sosul de vită), reduceți puțin căldura pentru a încetini procesul. Vrei să ajungi la culoarea ciocolatei negre (fotografia de mai sus), dar există o linie foarte fină între asta și burnt.As imediat ce a atins culoarea dorită, scoateți oala de pe foc și amestecați o parte din mirepoix pentru a reduce rapid temperatura. Odată ce este suficient de rece pentru a atinge, gustați. Dacă are un gust amar, trebuie să-l aruncați și să o luați de la capăt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolata NeagraCiocolata Neagra
Sos De VităSos De Vită
(aproximativ, Pentru A Crea Roux)(aproximativ, Pentru A Crea Roux)
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
8
Adăugați rouxul și bulionul de pui în oala mare cu restul mirepoixului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(ficatul și Gâtul îndepărtate)(ficatul și Gâtul îndepărtate)
(aproximativ, Pentru A Crea Roux)(aproximativ, Pentru A Crea Roux)
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
9
Puneți oala peste o flacără medie mare și bateți până când rouxul se dizolvă și amestecul începe să fiarbă.Reduceți focul pentru a menține un foc mic și adăugați rața, cârnații și restul ingredientelor gumbo. Acoperiți cu un capac ușor întredeschis pentru a permite aburului să scape și fierbeți până când rața este fragedă (aproximativ 1 - 1 1/2 ore).între timp, gătiți orezul și curățați și devein creveții.Când rața este fragedă, scoateți picioarele din gumbo și lăsați-le să se răcească suficient pentru a se descurca. Scoateți carnea de pe oase și adăugați-o înapoi în oală. Gustați pentru condimente și adăugați mai multă sare și piper după cum este necesar și reglați picantul cu piper cayenne. Întoarceți căldura și aduceți gumbo-ul la fierbere, apoi adăugați creveții, amestecând pentru a se scufunda. Acoperiți imediat și scoateți oala de pe foc. Căldura reziduală va găti ușor creveții la perfecțiune în aproximativ 7 minute (folosiți mai puțin timp dacă creveții dvs. sunt mici).pentru a servi, puneți o cantitate mică de orez în fundul unui castron puțin adânc și deasupra cu gumbo.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
1 Jalapeno Proaspăt întreg1 Jalapeno Proaspăt întreg
Pentru O Consistență Fină și TartinabilăPentru O Consistență Fină și Tartinabilă
6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
GumboGumbo
Rață întreagăRață întreagă
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Mazăre Goya®Mazăre Goya®
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Oreo TăiațiBiscuiți Oreo Tăiați
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
10
Se presară pătrunjel și se servește cu sos fierbinte și pâine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate45
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista