Acasa
Acasă ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 38g de proteine, 38g de grăsime, și un total de 808 calorii. Pentru $ 4.36 pe portie, această rețetă acoperă 41% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 3. Această rețetă de la Norecipes are 37 de fani. Dacă aveți mazăre, garam masala, ulei și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma anasonul stelar, puteți urma acest fel principal cu Mini Biscuiți Cu Anason Stelat ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 88%. Acest scor este remarcabil. Încercați "Casa Dulce Casa" Turtă Dulce Cottage, Acasă Smooth Acasă, și Cartofi prăjiți acasă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul într-o tigaie mare de bucătar la foc mediu. Sare și piperează carnea de porc, apoi adaugă-le în tigaie într-un singur strat.
Lăsați-le carnea să se rumenească pe o parte, apoi folosiți clești sau bețișoare pentru a le răsturna și rumeniți cealaltă parte.
Transferați carnea de porc într-un castron și reduceți focul la mediu scăzut.
Adăugați ceapa și acoperiți cu un capac timp de 10 minute.
Scoateți capacul și continuați să caramelizați ceapa până când sunt maro închis și lucioase (aproximativ 1 oră).
Adăugați carnea de porc rumenită, vinul, apa, morcovii cartofi, sarea, sosul tonkatsu, poastul de roșii, piureul de mere, cardamomul și mayu, apoi aduceți la fierbere la foc mare. Reduceți focul la mediu scăzut și fierbeți parțial acoperit până când morcovii sunt fragede (aproximativ 45 de minute).Între timp, faceți rouxul topind untul la foc mediu mic.
Adăugați bucătarul de făină în timp ce amestecați până când amestecurile devin maro auriu.
Adăugați garam masala și piperul negru și amestecați pentru a încorpora (se va transforma într-o pastă).
Se ia de pe foc și se lasă deoparte până când morcovii sunt fragede.Faceți tonkatsu sau grătați câteva legume pentru a servi sosul curry.Termina curry de polonic o parte din lichidul de carne și legume au fost de gătit în în roux și măturică până când nu există cocoloașe.
Se toarnă acest amestec înapoi în cealaltă oală și se amestecă ușor până când curry-ul se îngroașă. Gustați pentru sare și reglați după cum este necesar. Când sunteți mulțumit de el, adăugați mazărea și ciocolata și amestecați până când ciocolata este topită și încorporată.Feliați tonkatsu și farfurie cu niște orez fiert.
Se toarnă sosul peste tot tonkatsu și o parte din orez