30 minute pentru casă sigur.Jeleu de afine-Portocaliu-Portocaliu congelator Relish

30 minute pentru casă sigur.JELL® Afine-Portocaliu Congelator Savura ar putea fi doar hor d ' oeuvre sunteți în căutarea pentru. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 0g de proteine, 0g de grăsime, și un total de 40 calorii. Această rețetă servește 112. Pentru 10 cenți pe porție, această rețetă acoperă 0% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați fructe, zahăr, apă și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Acesta este adus la tine de rețete Kraft. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 24 de ore și 30 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, FODMAP prietenos și vegan dieta. Cu o lingură scor de 7%, acest fel de mâncare este improvizabil. Rețete similare sunt 30 minute pentru casă sigur.JELL_COMBINATOR de mere, 30 minute pentru casă sigur.Jell-gem de congelator Peach-caise, și 30 minute pentru casă sigur.Marmeladă Congelatoare de portocale JELL.
Instrucțiuni
Clătiți recipientele și capacele din plastic curate cu apă clocotită. Uscați bine.
Se toacă fin sau se macină afine. Măsurați 2 căni de afine; deoparte.
Îndepărtați partea colorată de coajă din portocale folosind un cojitor de legume; deoparte.
Îndepărtați și aruncați partea albă rămasă de coajă din portocale. Tăiați pulpa portocalie, rezervând orice suc. Repetați procedura cu lămâie. Tăiați coaja de portocale și lămâie rezervate.
Combinați toate fructele, inclusiv afinele și cojile. Măsurați exact 3 căni din amestecul de fructe preparat într-un castron mare.
Adăugați condimente; se amestecă bine. Se amestecă zahărul.
Lăsați să stea 10 min., amestecând ocazional.
Se amestecă apă și pectină în cratiță mică. Se aduce la fierbere la foc mare, amestecând constant. Continuați să fierbeți și să amestecați 1 min.
Se adaugă în amestecul de fructe; se amestecă 3 min. sau până când zahărul este dizolvat și nu mai este granulat. (Pot rămâne câteva cristale de zahăr.)
Umpleți toate recipientele imediat la 1/2 inch de topuri. Ștergeți marginile superioare ale recipientelor; acoperiți imediat cu capace.
Lăsați să stea la temperatura camerei 24 de ore. Relish este acum gata de utilizare. A se păstra la frigider până la 3 săptămâni sau a se congela recipiente suplimentare până la 1 an. Dezghețați în frigider înainte de utilizare.