Tort cu trei lapte
Tortul cu trei lapte este un desert care servește 15. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7 g de proteine , 11 g de grăsimi și un total de 301 de calorii . Pentru 59 de cenți per porție , această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Taste of Home necesită smântână grea pentru frișcă, praf de copt, zahăr și sare. 2 persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă lacto ovo vegetariană . De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute . În general, această rețetă câștigă un scor destul de prost de 33% . Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-au apreciat și Dip mexican cu trei brânzeturi , gem cu trei fructe de pădure și stromboli cu trei carne .
Instrucțiuni
Într-un castron mare, bate albușurile până se formează vârfuri moi. Bateți treptat zahărul până se formează vârfuri tari.
Se adauga galbenusurile, pe rand, batand pana se omogenizeaza.
Combinați făina, praful de copt, bicarbonatul de sodiu și sarea; se adaugă la amestecul de ouă alternativ cu apă. Se amestecă extractul.
Se toarnă într-un 13-in uns. x 9-in. vas de copt.
Coaceți la 350° timp de 35-45 de minute sau până când o scobitoare introdusă lângă centru iese curată. Se răcește pe un grătar. Faceți găuri în tort cu o furculiță. Răciți peste noapte.
Într-o cratiță mare, combinați laptele condensat, smântâna, siropul de porumb și laptele evaporat. Se aduce la fierbere la foc mediu, amestecând continuu; gatiti si amestecati 2 minute sau pana se ingroasa.
Se ia de pe foc; se amestecă vanilia. Se toarnă încet peste prăjitura răcită, lăsând laptele să se absoarbă în tort. Acoperiți și dați la frigider.
Într-un castron mic, bate smântâna până se formează vârfuri moi. Bateți treptat zahărul până se formează vârfuri tari. Se amestecă vanilia. Într-un castron mare, combinați smântâna, zahărul de cofetă și extractul. Incorporati frisca.
Întindeți glazura peste părțile laterale și deasupra prăjiturii. Se da la frigider pana la servire.