Surpriză cu pulpe de pui
„Surpriză cu pulpe de pui” este un fel principal fără gluten . O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 47 g de proteine , 26 g de grăsimi și un total de 479 de calorii . Această rețetă este pentru 8 porții. Pentru 2,98 USD per porție , această rețetă acoperă 26% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână ciuperci, piper măcinat, ulei de măsline și alte câteva ingrediente, o puteți pregăti. Doar câteva persoane au făcut această rețetă, iar 6 ar spune că a fost excelentă. De la preparare până la gătire, această rețetă durează aproximativ o oră . Este oferită de Allrecipes. Luând în considerare toți factorii, această rețetă obține un scor generos de 68% , ceea ce este solid. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-au plăcut și „Budincă de pâine cu ciocolată și pere ” „Surpriză supremă” cu Oreo și fursecuri cu ciocolată și fudge și „Slurpy Surprise” .
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 175 de grade Celsius (350 de grade Fahrenheit).
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare la foc mediu-mare.
Adăugați dovleacul, vinetele, ciupercile, ceapa și usturoiul. Gătiți și amestecați timp de aproximativ 5 minute, până se rumenesc ușor.
Transferați într-o tavă de copt de 23x33 cm.
Într-un bol mediu, amestecați supa condensată, supa de pui, sarea cu usturoi și piperul.
Turnați jumătate din acest amestec peste legume.
Așezați pulpele de pui peste legume și presărați cu brânză elvețiană.
Toarnă restul de supă peste toate.
Coaceți descoperit timp de 45 de minute în cuptorul preîncălzit sau până când puiul este gătit complet și sucul curge limpede.