Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Salmon Tikki. O porție conține 333 calorii, 29G de proteine, și 23g de grăsime. Pentru $3.41 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este adus la tine de retetele mele. Mergeți la magazin și ridicați semințe de chimen, pudră de curry, coriandru și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma ghimbirul proaspăt, puteți urma acest fel principal cu Cookie-Uri Proaspete De Ghimbir ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și pescatarian dieta. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 66%. Încercați aloo tikki chole , cum să faci Aloo tikki chole / tikki s, arbi tikki sau Arbi patties, cum se face arbi tikki pentru post, și Aloo tikki burger, Nord indian stil Aloo tikki burger pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Tăiați somonul în bucăți mari; așezați într-un robot de bucătărie. Pulse de mai multe ori sau până la tocat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Maioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
2
Așezați somonul într-un castron mare; adăugați șalotă și următoarele 6 ingrediente, amestecând pentru a combina. Formați amestecul de somon în 8 chiftele mici, acoperiți și răciți cel puțin 30 de minute sau până când sunt gata de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
Maioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
3
Încălziți 2 linguri de ulei într-o tigaie mare la foc mediu-mare; adăugați 4 torturi. Gatiti 3 minute pe fiecare parte sau pana devin aurii. Repetați procedura cu uleiul rămas și chiftele de somon.
Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Foley Johnson Carneros Chardonnay cu un rating de 4,6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 23 de dolari pe sticlă.