Rețeta Saag Paneer: spanacul cu brânză indiană este gata în aproximativ 1 oră și 20 de minute și este cu siguranță un remarcabil fără gluten și vegetarian opțiune pentru iubitorii de mâncare indiană. Acest curs principal are 521 calorii, 23g de proteine, și 29G de grăsime per portie. Pentru $ 3.06 pe portie, această rețetă acoperă 42% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Mai multe persoane au făcut această rețetă, iar 204 ar spune că a ajuns la fața locului. Un amestec de păstăi de cardamom, ceapă, chimen măcinat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a utiliza până chimen sol ai putea urma acest curs principal cu Mousse De Ciocolată Marocană ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 98%. Acest scor este uimitor. Rețete similare includ Saag Paneer: Spanac Cu Brânză Indiană, Spanac cremă indiană cu brânză (Saag Paneer), și Saag Paneer (spanac curry cu brânză).
Instrucțiuni
1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Într-un castron mare, amestecați împreună turmericul, cayenne, 1 linguriță de sare și 3 linguri de ulei. Ușor, aruncați cuburile de paneer și aruncați ușor, având grijă să nu spargeți cuburile dacă utilizați tipul de casă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Turmeric
1 Felie De Pancetta Cu Grosimea De 2,5 Cm, Tocată Mărunt
Paneer
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Oreo Tăiați
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
3
Lăsați cuburile să se marineze în timp ce obțineți restul ingredientelor împreună și pregătite.
4
Dezghețați spanacul în cuptorul cu microunde într-un vas sigur pentru microunde, la 5 minute la înălțime, apoi curățați-l într-un robot de bucătărie până la neted. Alternativ, îl puteți tăia foarte fin cu cuțitul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Oregano Uscat, 1/3 Palmă
1 Rulou Galben Cu Fructe
5
Așezați o tigaie mare antiaderentă la foc mediu și adăugați tigaia pe măsură ce tigaia se încălzește. În câteva minute dați tăvii o aruncare; fiecare bucată de paneer ar trebui să fie rumenită pe o parte. Fry un minut sau cam asa ceva, și apoi scoateți paneer din tigaie pe o farfurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paneer
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
6
Adăugați restul de 1 1/2 linguri de ulei în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
7
Adăugați ceapa, ghimbirul, usturoiul și chile. Acum, iată partea importantă: sote amestecul până când este uniform colorat, care ar trebui să dureze aproximativ 15 minute. Nu săriți acest pas-acesta este fundamentul felului de mâncare! Dacă simțiți că amestecul se usucă și arde, adăugați câteva linguri de apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi Goya®
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Caramele
1 Cană De Usturoi Tocat
1 Cană De Orz Alb Perlat
8
Adăugați garam masala, coriandru și chimen. Dacă nu ați făcut-o deja, presărați puțină apă pentru a împiedica condimentele să ardă. Gatiti, amestecand des, pana cand mirosul brut al condimentelor se gateste si totul miroase un pic mai melodios, 3-5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Garam Masala
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
Chipsuri De Scorțișoară Vietnameză
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
1 Cană De Orz Alb Perlat
9
Adăugați spanacul și amestecați bine, încorporând amestecul de ceapă condimentat în spanac.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
10
Adăugați puțină sare și 1/2 cană de apă, amestecați și gătiți aproximativ 5 minute cu capacul oprit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
11
Opriți căldura.
12
Adăugați iaurtul, puțin câte puțin pentru a nu se coagula. Odată ce iaurtul este bine amestecat în spanac, adăugați paneer. Porniți din nou focul, acoperiți și gătiți până când totul este încălzit, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă
Paneer
1/4 Cană De Iaurt Cu Căpșuni
13
Servi.
14
Aliniați un colizor mare cu un strat dublu mare de pânză de brânză și puneți-l în chiuvetă.
Echipamente pe care le vei folosi
Apa Suplimentara
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
15
Într-o oală largă mare, aduceți laptele la fierbere blândă la foc mediu, amestecând frecvent pentru a evita arderea fundului (o oală antiaderentă funcționează foarte bine în acest scop). Acest lucru va dura puțin timp, așa că aveți răbdare!
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Cană De Fursecuri Oreo Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, Decongelată
16
Adăugați sucul de lămâie și reduceți focul la minim. Amestecând ușor, ar trebui să vedeți aproape imediat coaja (solidele din lapte alb) și zerul (lichidul verzui) separat. Nu te agita, e perfect!
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
3/4 Cană De Fursecuri Oreo Tocate
17
Scoateți vasul de pe foc și turnați cu grijă conținutul în strecurătorul căptușit cu cheesecloth. Clătiți ușor cu apă rece pentru a scăpa de aroma de lămâie. În acest moment, puteți stoarce o parte din lichid și puteți servi cu puțină miere și câteva nuci, aproape ca o ricotta proaspătă!
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
1 Cană De Orz Alb Perlat
1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin
Echipamente pe care le vei folosi
Apa Suplimentara
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
Mazăre Congelată GOYA®, Decongelată
18
Prindeți capetele cheesecloth-ului și răsuciți mingea de brânză pentru a stoarce excesul de zer. Legați cheesecloth-ul de robinetul de bucătărie și lăsați brânza să se scurgă aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Apa Suplimentara
19
Răsuciți mingea pentru a compacta brânza într-un bloc, așezați-o pe o farfurie cu partea răsucită a cheesecloth-ului pe lateral (acest lucru vă va asigura că blocul dvs. de brânză este frumos și neted!) și setați o altă placă deasupra. Se cântărește a doua placă în jos cu cutii de fasole sau o oală grea. Treceți la frigider și lăsați-l să stea aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiat în Cuburi De 2,5 Cm
1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar
Echipamente pe care le vei folosi
Apa Suplimentara
Mazăre Congelată GOYA®, Decongelată
20
Combinați bețișoarele de scorțișoară, cuișoarele, semințele de cardamom verde, semințele de cardamom negru, dacă folosiți într-o mașină de tocat condimente sau o mașină de tocat cafea și macinați până la fin. Păstrați amestecul de condimente într-un recipient etanș, departe de lumina directă a soarelui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stoli Vanilie (optional Pentru A-i Da Lovitura)
Semințe De Cardamom
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor, Pentru Servire
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Suplimentar Frisca Si Bucle De Ciocolata, Optional
Asiatice în meniu? Încercați asocierea cu Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar acești albi acizi se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Quintan Essentia Chenin Blanc cu un rating de 4.5 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 35 de dolari pe sticlă.