Plăcintă Cu Zăbrele Cu Mere

Plăcintă Cu Zăbrele Cu Mere
Plăcintă cu mere zăbrele ar putea fi doar desert pe care il cautati. Această rețetă servește 8 și costă 53 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 1g de proteine, 1g de grăsime, și un total de 116 calorii. 12 persoane au fost impresionate de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 10 minute. Mergeți la magazin și ridicați zahăr echivalent înlocuitor de zahăr, oțet de cidru, zahăr brun și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 12%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Zăbrele-top Blackberry Pie {zăbrele top pie tutorial foto}, Plăcintă Cu Prune Cu Zăbrele, și Pâine De Secară Cu Zăbrele pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, combinați făina, zahărul, praful de copt și sarea; se taie în unt până când amestecul seamănă cu firimiturile grosiere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/3 Cană Melasă1 1/3 Cană Melasă
1 Pară (cum Ar Fi Anjou Sau Bartlett), Tocată Mărunt1 Pară (cum Ar Fi Anjou Sau Bartlett), Tocată Mărunt
Unt Rece Nesărat (1 Băț), Tăiat CubulețeUnt Rece Nesărat (1 Băț), Tăiat Cubulețe
1/2 Kilogram Unt Nesărat Foarte Rece, Tăiat Cubulețe1/2 Kilogram Unt Nesărat Foarte Rece, Tăiat Cubulețe
Semințe De Dovleac NeprăjiteSemințe De Dovleac Neprăjite
Echipamente pe care le vei folosi
Smântână Caldă (jumătate și Jumătate) (110° Până La 115°)Smântână Caldă (jumătate și Jumătate) (110° Până La 115°)
2
Combinați apa, laptele și oțetul; adăugați treptat la amestecul de firimituri, aruncând cu o furculiță până când aluatul formează o bilă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Pară (cum Ar Fi Anjou Sau Bartlett), Tocată MăruntPară (cum Ar Fi Anjou Sau Bartlett), Tocată Mărunt
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm GrosimeBanane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
3
Coat un 9-in. placă de plăcintă cu spray de gătit. Puneți deoparte o treime din aluat. Pe o suprafață ușor făinată, întindeți aluatul rămas pentru a se potrivi plăcii de plăcintă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Cheddar Fără Grăsime, Ras1/2 Cană De Cheddar Fără Grăsime, Ras
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
4
Transferați patiseria pe farfurie; tăiați chiar și cu marginea.
5
Într-un castron mare, combinați merele și stafidele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată GrosierPătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Smântână Caldă (jumătate și Jumătate) (110° Până La 115°)Smântână Caldă (jumătate și Jumătate) (110° Până La 115°)
6
Combinați înlocuitorul de zahăr, făina, zahărul brun și scorțișoara; adăugați la amestecul de mere și aruncați pentru a acoperi. Puneți 3 căni în crustă; acoperiți cu mere. Se acoperă cu amestecul de mere rămas; punct cu unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Varză Creață Feliată MăruntVarză Creață Feliată Mărunt
Cârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură MareCârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură Mare
Ceapă Roșie Tocată, Pentru ServireCeapă Roșie Tocată, Pentru Servire
1 Pară (cum Ar Fi Anjou Sau Bartlett), Tocată Mărunt1 Pară (cum Ar Fi Anjou Sau Bartlett), Tocată Mărunt
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată GrosierPătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
Unt Rece Nesărat (1 Băț), Tăiat CubulețeUnt Rece Nesărat (1 Băț), Tăiat Cubulețe
7
Rolați porțiunea rezervată de aluat; faceți o crustă de zăbrele. Tăiați și marginile flautului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
8
Se coace la 375 de minute pentru 40-45 de minute sau până când crusta devine maro aurie și umplutura este spumoasă. Se răcește pe un suport de sârmă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
12 Cotlete De Miel, Cu Oase Franțuzești12 Cotlete De Miel, Cu Oase Franțuzești
DificultateExpert
Gata În1 h, 10 m.
Porții8
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista