Mult zgomot despre fripturile de vită cu ciuperci poșate în Ale

Mult zgomot despre fripturile de vită cu ciuperci poșate în Ale
Dacă aveți aproximativ 1 oră și 45 de minute de petrecut în bucătărie, Much Ado în jurul fripturii de vită cu ciuperci braconate în Ale ar putea fi o rețetă uimitoare fără gluten, primară și ketogenă de încercat. Această rețetă face 6 porții cu 624 de calorii , 48 g de proteine și 46 g de grăsime fiecare. Pentru 5,72 USD per porție , această rețetă acoperă 27% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 3 ar spune că a ajuns la fața locului. Vă este adus de Foodnetwork. Funcționează bine ca fel principal scump. Un amestec de ulei de măsline, unt, ceapă și o mână de alte ingrediente este tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Va fi un succes la evenimentul tău de Ziua Îndrăgostiților . Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 62% , care este solid. Încercați Midiile în Irish Ale , Fripturile de mușchi de vită cu ciuperci prăjite și vinaigretă de vin roșu și Fripturile frecate cu boia de ardei și coriandru cu salsa de portocale și coriandru pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pentru a face confit de ciuperci, topiți untul în 1 lingură de ulei la foc mediu-mare într-o tigaie mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Uscate La Soare Tăiate Juliană Cu UleiRoșii Uscate La Soare Tăiate Juliană Cu Ulei
Garnituri Optionale: Frisca, Seminte De Rodie Si Zahar De CofetarieGarnituri Optionale: Frisca, Seminte De Rodie Si Zahar De Cofetarie
Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inci Grosime și 8 Uncii Fiecare)Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inci Grosime și 8 Uncii Fiecare)
Echipamente pe care le vei folosi
Ardei Gras (1 Roșu, 1 Verde), Tăiați CubulețeArdei Gras (1 Roșu, 1 Verde), Tăiați Cubulețe
2
Adaugati ceapa si caliti pana incep sa devina translucide.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (7 Uncii) Macaroane Cot Sau Inel, Fierte și Scurse1 Pachet (7 Uncii) Macaroane Cot Sau Inel, Fierte și Scurse
3
Adăugați ciupercile și gătiți până când renunță la suc. Se reduce focul și se fierbe până când amestecul se caramelizează, apoi se condimentează cu sare și piper după gust și se scoate într-un bol. Acoperiți și lăsați deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Kilograme De Rutabagas, Decojite și Tăiate în Cuburi De 1-1/2 Inch2 Kilograme De Rutabagas, Decojite și Tăiate în Cuburi De 1-1/2 Inch
Roșii Uscate La Soare Tăiate Juliană Cu UleiRoșii Uscate La Soare Tăiate Juliană Cu Ulei
Echipamente pe care le vei folosi
Lichior De Cirese, OptionalLichior De Cirese, Optional
4
În aceeași tigaie, încălziți cealaltă lingură de ulei la foc mediu-mare și prăjiți fripturile aproximativ 2 minute pe fiecare parte. Reduceți focul la mic și adăugați bere. Păstrați bere la fiert, chiar sub punctul de fierbere și gătiți-l fără acoperire până când furculița se înmoaie, aproximativ 45 de minute până la 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De Coastă Tăiată Dublu Cu Os (aproximativ 2 1/2 Inci Grosime; Aproximativ 2 1/2 Lire Sterline), Tăiată Din Excesul De GrăsimeFriptură De Coastă Tăiată Dublu Cu Os (aproximativ 2 1/2 Inci Grosime; Aproximativ 2 1/2 Lire Sterline), Tăiată Din Excesul De Grăsime
AleAle
Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inci Grosime și 8 Uncii Fiecare)Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inci Grosime și 8 Uncii Fiecare)
Echipamente pe care le vei folosi
Ardei Gras (1 Roșu, 1 Verde), Tăiați CubulețeArdei Gras (1 Roșu, 1 Verde), Tăiați Cubulețe
5
Scoateți friptura pe o placă de sculptat pentru a se odihni. Creșteți căldura sub tigaie pentru a permite berii să se reducă cu două treimi. Se condimentează cu sare și piper, se ia de pe foc și se amestecă cu untul chiar înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Kilograme De Rutabagas, Decojite și Tăiate în Cuburi De 1-1/2 Inch2 Kilograme De Rutabagas, Decojite și Tăiate în Cuburi De 1-1/2 Inch
Garnituri Optionale: Frisca, Seminte De Rodie Si Zahar De CofetarieGarnituri Optionale: Frisca, Seminte De Rodie Si Zahar De Cofetarie
Friptură De Coastă Tăiată Dublu Cu Os (aproximativ 2 1/2 Inci Grosime; Aproximativ 2 1/2 Lire Sterline), Tăiată Din Excesul De GrăsimeFriptură De Coastă Tăiată Dublu Cu Os (aproximativ 2 1/2 Inci Grosime; Aproximativ 2 1/2 Lire Sterline), Tăiată Din Excesul De Grăsime
AleAle
Echipamente pe care le vei folosi
Ardei Gras (1 Roșu, 1 Verde), Tăiați CubulețeArdei Gras (1 Roșu, 1 Verde), Tăiați Cubulețe
Ambalați Căpșuni Congelate Neindulcite, Parțial Dezghețate și FeliateAmbalați Căpșuni Congelate Neindulcite, Parțial Dezghețate și Feliate
6
Tăiați friptura în felii subțiri și aranjați-le pe un platou. Peste ceapa de ciuperci se pune confit și se pune sosul în jur.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Uscate La Soare Tăiate Juliană Cu UleiRoșii Uscate La Soare Tăiate Juliană Cu Ulei
1 Pachet (7 Uncii) Macaroane Cot Sau Inel, Fierte și Scurse1 Pachet (7 Uncii) Macaroane Cot Sau Inel, Fierte și Scurse
1 Kilogram De Curcan Gătit Mărunțit (de Preferință Carne întunecată)1 Kilogram De Curcan Gătit Mărunțit (de Preferință Carne întunecată)
Friptură De Coastă Tăiată Dublu Cu Os (aproximativ 2 1/2 Inci Grosime; Aproximativ 2 1/2 Lire Sterline), Tăiată Din Excesul De GrăsimeFriptură De Coastă Tăiată Dublu Cu Os (aproximativ 2 1/2 Inci Grosime; Aproximativ 2 1/2 Lire Sterline), Tăiată Din Excesul De Grăsime
DificultateExpert
Gata În1 h, 45 m.
Porții6
Scor De Sănătate15
DietaPrimal
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista