Enchiladas cu pui și brânză transformate este o rețetă fără gluten cu 6 porții. Acest fel principal are 383 de calorii , 42 g de proteine și 19 g de grăsimi per porție. Pentru 3,48 USD per porție , această rețetă acoperă 19% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână smântână, piept de pui, ardei iute și alte câteva ingrediente, o puteți pregăti. O persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Vă este oferită de Taste of Home. De la preparare până la gătire, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute . Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest fel de mâncare mexican. Având în vedere toate aspectele, am decis că această rețetă merită un scor absolut de 64% . Acest scor este solid. Încercați Enchiladas Verdes (Enchiladas verzi) , Enchiladas autentice cu pui și „Enchiladas” din clătite Poblano, inspirate din franceză, pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-un bol mare, combinați smântâna, supa, ardeii iuți și măslinele. Puneți deoparte 1 și jumătate de căni pentru topping.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate
Aluat De Pâine De Porumb
2 Linguri De Brânză Cheddar Rasă, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Smântână Caldă (jumătate și Jumătate) (110° Până La 115°)
2
Adăugați puiul, 1/2 cană de brânză Monterey Jack și 1/2 cană de brânză cheddar în amestecul de supă rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Monterey Jack Cheese
1 Cană Plus 2 Linguri Cheddar Ras
Pepperoncini, Pentru Garnitură
2 Linguri De Brânză Cheddar Rasă, Opțional
3
Puneți aproximativ 1/3 cană de amestec de pui în centrul fiecărei tortille; rulați strâns.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chiftele De Pui Vegetariene Congelate
Pepperoncini, Pentru Garnitură
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
4
Așezați cu partea cu îmbinare în jos într-o tavă de copt de 33 cm x 23 cm unsă cu spray de gătit. Acoperiți cu amestecul de supă rezervat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Cheddar Fără Grăsime, Ras
2 Linguri De Brânză Cheddar Rasă, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
5
Coaceți, fără capac, la 175°C timp de 35 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
12 Cotlete De Miel, Cu Oase Franțuzești
6
Presărați cu brânzeturile rămase; adăugați deasupra ceapă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiat în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel
7
Coaceți încă 10-15 minute sau până când brânza se topește.