Rețeta „The Ultimate Salami Burgers” ți-ar putea satisface pofta de mâncare americană în aproximativ 30 de minute . Pentru 13,25 USD per porție , primești un fel principal pentru 4 persoane. O porție a acestui fel de mâncare conține aproximativ 56 g de proteine , 81 g de grăsimi și un total de 1165 de calorii . Această rețetă de la Foodnetwork are 57 de fani. Dacă ai la îndemână carne de vită tocată, vin, ceapă și alte câteva ingrediente, o poți prepara. Cu un scor de 84% , acest fel de mâncare este uimitor. Pastele cu lămâie și brânză, salam, măsline și spanac , scoici în sos picant de salam și pizza cu salam genovez cu blat subțire sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
1
Urmărește cum se prepară această rețetă.
2
Preîncălziți cuptorul la 175 de grade Celsius.
Echipamente pe care le vei folosi
12 Cotlete De Miel, Cu Oase Franțuzești
3
Puneți carnea tocată de vită și de porc într-un bol mare și stropiți-le cu vin. Dați pe răzătoare 3-4 linguri de ceapă direct în bol pentru a colecta sucul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Semințe De Fenicul, 1/3 Palmă
Tăiat în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel
250 G Tăiței Groși De Orez Nefierți
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Smântână Caldă (jumătate și Jumătate) (110° Până La 115°)
4
Adăugați oregano, usturoi, ardei iute, brânza, 1 lingură de piper și un strop de ulei de măsline extravirgin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
2 Cepe Mici Spre Medii, Albe Sau Galbene, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
Cotlete De Porc Dezosate, Tăiate în Bucăți De 5 Cm
6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate
Până La 6 Piepți De Pui Cu Os și Piele
5
Amestecă până se omogenizează. Modelează 4 chiftele mari sau 12 chiftele mici pentru mini-turtițe. Fă o adâncitură în centrul fiecărei chiftele pentru a le ajuta să se gătească uniform și pentru a le împiedica să se umfle.
6
Presărați cu puțină sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De Dovleac Neprăjite
7
Aranjați feliile de salam pe un grătar așezat deasupra unei tavi de copt cu margini.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Varză Proaspătă Mărunțită
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Livre Piept De Curcan Fără Piele și Dezosat, Tăiat în Fâșii
8
Coaceți până se rumenesc puțin, aproximativ 10 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
12 Cotlete De Miel, Cu Oase Franțuzești
9
Se lasă să se răcească.
10
Încălziți o plită grea sau o tigaie din fontă la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
11
Adăugați chiftelele și gătiți-le, întorcându-le ocazional, aproximativ 10 minute pentru cele obișnuite și 6 minute pentru cele mini-chiftele. Presărați deasupra provolone și gătiți până se topește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Provolone
12
Întindeți puțină sos giardiniera pe jumătățile inferioare ale chiflelor și puneți deasupra chiftelele. Presărați salamul și sosul marinara rapid. Acoperiți cu jumătățile superioare ale chiflelor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Buștean (4 Uncii) Brânză De Capră
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Varză Proaspătă Mărunțită
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
13
Încălziți uleiul de măsline extravirgin într-o oală mică la foc mediu spre mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Până La 6 Piepți De Pui Cu Os și Piele
Echipamente pe care le vei folosi
Mănunchi De Ierburi Aromatice: Coriandru Proaspăt, Maghiran Sau Oregano și Cimbru
14
Adăugați usturoiul, ardeiul iute și ceapa și gătiți, amestecând, 1-2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Mici Spre Medii, Albe Sau Galbene, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate
Tăiat în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel
15
Adăugați vinul și gătiți 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
16
Adăugați roșiile, oregano, busuiocul și cimbrul. Condimentați cu sare și piper. Fierbeți la foc mic până se îngroașă.