Zucchini Parmezan Chipsuri
Dovlecel parmezan chips-uri necesită aproximativ 50 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 4 și costă 46 de cenți pe porție. O porție conține 95 calorii, 4G de proteine, și 6g de grăsime. Această rețetă de la Foodnetwork are 1217 fani. Un amestec de sare, dovlecei, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 98%. Acest scor este remarcabil. Zucchini Parmezan Chipsuri, Zucchini Parmezan Chipsuri, și Zucchini Parmezan Chipsuri sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Preîncălziți cuptorul la 450 de grade F. Acoperiți o foaie de copt cu spray de gătit.
Feliați dovleceii în rondele groase de 1/4 inch. Într-un castron mediu, aruncați dovleceii cu uleiul. Într-un castron mic, combinați parmezanul, pesmetul, sarea și câteva ture de piper. Înmuiați fiecare rundă în amestecul de parmezan, acoperindu-l uniform pe ambele părți, apăsând stratul pentru a se lipi și așezați într-un singur strat pe foaia de copt pregătită.
Coaceți rondelele de dovlecei până se rumenesc și crocante, 25 până la 30 de minute.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Port, Moscato Dasti
Cream Sherry, Port și Moscato d ' Asti sunt alegerile mele de top pentru Crisp. O regulă comună de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu cremă sherry și deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. NV Solera Cream Sherry cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
![NV Solera cremă Sherry]()
NV Solera cremă Sherry
Sherry-ul Solera Cream are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele dulci de nuci sărate și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat plin de corp, cu un finisaj lung și aromat.