Za ' atar-baie de sfeclă condimentată cu brânză de capră și alune
Za ' atar-sos de sfeclă condimentată cu brânză de capră și alune este un vegetarian hor d ' oeuvre. Această rețetă servește 20. O porție conține 130 calorii, 5g de proteine, și 4G de grăsime. Pentru 48 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți iaurt grecesc, pâine caldă, usturoi și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Super Bowl va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 32%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Burgeri veggie din sfeclă cu condimente marocane cu brânză de capră Herbată, Za ' atar și tartine cu brânză de capră, și Paste cu verdeață de sfeclă, brânză albastră și alune pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Acoperite Cu Ciocolată
2
Puneți sfecla într-o tigaie mică și adăugați 1/4 cană de apă. Se acoperă cu folie și se coace aproximativ 1 oră, până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sifonada De Frunze De Kale
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată Mărunt
Bomboane Acoperite Cu Ciocolată
Creveți Sotați
3
Se lasă să se răcească ușor.
4
Cojiți sfecla, tăiați-o în pene și transferați-o într-un robot de bucătărie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sifonada De Frunze De Kale
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, Opțional
5
Adăugați usturoiul, chile și iaurtul și pulsul până se amestecă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
2 Conserve (425 G Fiecare) De Pere Feliate, Bine Scurse
6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate
6
Adăugați uleiul de măsline, siropul de arțar și Za ' atar și piureul. Se condimentează cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sirop De Arțar Pur (de Preferință Grad B), Plus 4 Lingurițe Pentru Servire
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Zaatar
(fie Fie Obișnuit)
7
Răzuiți într-un castron larg și puțin adânc. Împrăștiați alunele, brânza de capră și scallions deasupra și serviți cu pâine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză De Capră
Cotlete De Miel, Cu Oase Franțuzești
Ceașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ 3/4 De Kilogram)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat